reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
MyszkaMiki30 chyba miała na myśli czemu najpierw nie sprobujecie inseminacji, a nie że od razu do in vitro Was kierują po tych 6 cyklach. Stymulacja do inseminacji wygląda tak samo, jak masz teraz.
tak o to mi chodziło, że chyba pierw warto pomyśleć o inseminacji (tym bardziej, że tu przyczyną nie jest czynnik męski) niż od razu ivf bo wiadomo ivf jest bardziej obciążające fizycznie i psychicznie.

Tym bardziej, że teraz coś się zadziało tylko był biochem więc może tu szukać tropu 🤔 bo ivf czy inseminacja nie ominie problemu

tak o to mi chodziło, że chyba pierw warto pomyśleć o inseminacji (tym bardziej, że tu przyczyną nie jest czynnik męski) niż od razu ivf bo wiadomo ivf jest bardziej obciążające fizycznie i psychicznie.

Tym bardziej, że teraz coś się zadziało tylko był biochem więc może tu szukać tropu 🤔 bo ivf czy inseminacja nie ominie problemu
Na początku miałam problem z tarczyca to unormowalam
Później progesteron teraz był ładny bo prawie 16
Teraz biochem zobaczymy co powie lekarz

Hej dziewczyny,
witam się nieśmiało, śledzę was od około tygodnia ❤️ i w końcu odważyłam się odezwać.. testowanie przypada mi na 21.12
dopiero zaczynamy starania, w poprzedniej ciąży nie było łatwo.. dlatego pewna obaw chciałabym z wami się „rozluźnić” ;)
hej ☺️ w takim razie zapisuje i trzymam kciuki aby grudzień był szczęśliwy 🤞

Zapisałam się na ławeczke, bo z kalendarza mi wychodziło że owu będzie w tyg ( kiedy nie ma męża w domu) aleee przesunęła mi się. Z pasków i objawow wynika że ten weekend jest płodny. Ból i pik dzisiejszy na to wskazuje. Seksy były więc jest nadzieja. Chciałbym zmienić z ławeczki na testowanie na 31. Jeśli okres do tego czasu nie przyjdzie to przynajmniej będę testować jeszcze przed imprezą sylwestrową. 🤞

Zapisałam się na ławeczke, bo z kalendarza mi wychodziło że owu będzie w tyg ( kiedy nie ma męża w domu) aleee przesunęła mi się. Z pasków i objawow wynika że ten weekend jest płodny. Ból i pik dzisiejszy na to wskazuje. Seksy były więc jest nadzieja. Chciałbym zmienić z ławeczki na testowanie na 31. Jeśli okres do tego czasu nie przyjdzie to przynajmniej będę testować jeszcze przed imprezą sylwestrową. 🤞
Trzymam kciuki 🍀

super ☺️ zapisałam ☺️

reklama
Do góry