reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Wyszłam ze szpitala z synem.
Oczywiście na własne żądanie. Miał zapalenie ucha stąd takie wysokie CRP.
Na własne żądanie bo ... są sale dla dzieci z covid, rsv, zapaleniem płuc i takie jak dla Nas co byliśmy. .
Przyjechała dziewucha z dzieckiem, chore poszła na izolatke z Nim bo ma mykolazmoze i zapalenie płuc. Wyła,że tam tv nie ma to mi ją na sale przynieśli. Moje dziecko bez kataru, bez kaszlu, tylko te uszko. Tamto zasmarkane po pas itp, ona z resztą też na antybiotyku zapalenie płuc.
Nosz kir5.wa ... Jak można tak postępować? Lekarze do dupy jednym słowem. Salę obok leżały dzieci chore właśnie na zapalenie płuc ale nie oni do mnie ją dali... taka afere skreciłam , kazałam zrobić CRP I dobrze bo spadkowe już na 13 było tylko. Wzięłam syna pod pache i na korytarzu czekałam na swojego...
Pielęgniarki w szoku,że lekarz dał mi takie dziecko i matkę na salę. No jednym słowem porażka.

Wyszłam ze szpitala z synem.
Oczywiście na własne żądanie. Miał zapalenie ucha stąd takie wysokie CRP.
Na własne żądanie bo ... są sale dla dzieci z covid, rsv, zapaleniem płuc i takie jak dla Nas co byliśmy. .
Przyjechała dziewucha z dzieckiem, chore poszła na izolatke z Nim bo ma mykolazmoze i zapalenie płuc. Wyła,że tam tv nie ma to mi ją na sale przynieśli. Moje dziecko bez kataru, bez kaszlu, tylko te uszko. Tamto zasmarkane po pas itp, ona z resztą też na antybiotyku zapalenie płuc.
Nosz kir5.wa ... Jak można tak postępować? Lekarze do dupy jednym słowem. Salę obok leżały dzieci chore właśnie na zapalenie płuc ale nie oni do mnie ją dali... taka afere skreciłam , kazałam zrobić CRP I dobrze bo spadkowe już na 13 było tylko. Wzięłam syna pod pache i na korytarzu czekałam na swojego...
Pielęgniarki w szoku,że lekarz dał mi takie dziecko i matkę na salę. No jednym słowem porażka.
Dobrze zrobiłaś ! Jeszcze by Ci dziecko zarazili przed świętami.

Dobrze zrobiłaś ! Jeszcze by Ci dziecko zarazili przed świętami.
Leżałby biedny pod kroplówkami do świąt jak nie lepiej jakby to złapał ...
I tak swoje ucierpiał, za 8 razem dopiero mu weflon założyli... Tylko wchodziły na salę to biedny płakał i trzęsł się że strachu..
Całe ręce ma w siniakach, w przychodni jak Mu krew pobierają nigdy z tym problemu nie mają A te tam kombinowały jak koń po górkę..

reklama
Do góry