reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

gratulacje , życzę ci aby po takiej ciężkiej drodze tym razem było pięknie ☺️ jednak to nie ten wątek , tutaj są kobiety które się starają i trzymamy się regulaminu . Wiem że napewno chcesz się pochwalić ,jednak uwierz mi możesz niechcący kogoś tym urazić i sprawić przykrość. Odezwij się na wątku o in vitro 😉
Klaudia, dziękuję za tak delikatne wyjaśnienie tematu. Zmylił mnie wątek, myślałam, że jak ja w grudniu zobaczyłam dwie kreski, to mogę się tu tym z Wami podzielić.
Życzę każdej z Was, aby spełniło się Wasze marzenie o macierzyństwie.
Do zobaczenia na innych wątkach.

reklama
Btw mam do Was pytanie - co byscie kupiły pod choinkę Tacie, 65-latkowi, który wszystko ma? Dodam że meloman i książkofil.

Dziewczyny nie wiem jak ale ta cholera (opryszczka) wyszła mi pod nosem…. Ani nie smarkam jakoś, w domu siedzę tyle co na zakupy. A u mnie na święta zawsze pod nosem wyjdzie. Zastanawiam się czy zażywać tabletkę 🤔 jestem jakieś 5dpo, czy jak siedzę w domu to tylko maść
Gdy byłam w ciąży w 22r to mi wywaliło przy ustach (co roku mam na jesień zimę wysyp raz lub 2) i gin mówił,że hascovir itp. czy w tabletkach czy w maści jest bezpieczny dla starających się ,w ciąży i karmiących piersią

już nie zakładaj złych scenariuszy , jeszcze masz czas do testowania także spokojnie 😉 ja się tak napatrzyłam na te wszystkie pozytywne testy i bety że aktualnie nie biorę pod uwagę innej opcji niż sama wysikać 2 😂🤞
Teraz to już absolutnie nie zakładam złego scenariusza a czas mam pewnie i oby szybko minął😂

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.

Gdy byłam w ciąży w 22r to mi wywaliło przy ustach (co roku mam na jesień zimę wysyp raz lub 2) i gin mówił,że hascovir itp. czy w tabletkach czy w maści jest bezpieczny dla starających się ,w ciąży i karmiących piersią
ja właśnie przed świętami pod nosem a na wiosnę 2 … cholerstwo małe a boli 🤬
Dzięki potrzebowałam potwierdzenia przez ginekologa bo ulotka straszy. Kiedyś ich nawet nie czytałam 😂🤦🏻‍♀️

reklama
Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
No spróbować nie zaszkodzi. Chociażby dla zdrowotności 😁

Do góry