reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Cześć Dziewczyny :)
O dziecko staramy się już ponad 3 lata, nigdy nie byłam w ciąży, nigdy (do tej pory) nie widziałam dwóch kresek. Procedurę in vitro przechodzimy w klinice Bocian w Katowicach. 03.12 odbył się transfer naszej jedynej śnieżynki. 6dpt zrobiłam betę, która pokazała 3,7... dwa dni później, w 8dc (wczoraj) zobaczyłam swoje upragnione dwie kreski, a beta pokazała się na poziomie 16, progesteron 21.
To najpiękniejszy prezent na święta.
Wszystkim Nam życzę tych dwóch kresek i pięknych przyrostów... ja sprawdzam w piątek czy posuwamy się do przodu (oby!).

Miłego dnia!
Nie byłaś zapisana na ławce ani na testowanie! Na dobrym wątku pisałaś.... czyli in vitro. Nie rozumiem po co przyszłaś tu się pochwalić 🤷

Cześć Dziewczyny :)
O dziecko staramy się już ponad 3 lata, nigdy nie byłam w ciąży, nigdy (do tej pory) nie widziałam dwóch kresek. Procedurę in vitro przechodzimy w klinice Bocian w Katowicach. 03.12 odbył się transfer naszej jedynej śnieżynki. 6dpt zrobiłam betę, która pokazała 3,7... dwa dni później, w 8dc (wczoraj) zobaczyłam swoje upragnione dwie kreski, a beta pokazała się na poziomie 16, progesteron 21.
To najpiękniejszy prezent na święta.
Wszystkim Nam życzę tych dwóch kresek i pięknych przyrostów... ja sprawdzam w piątek czy posuwamy się do przodu (oby!).

Miłego dnia!
gratulacje , życzę ci aby po takiej ciężkiej drodze tym razem było pięknie ☺️ jednak to nie ten wątek , tutaj są kobiety które się starają i trzymamy się regulaminu . Wiem że napewno chcesz się pochwalić ,jednak uwierz mi możesz niechcący kogoś tym urazić i sprawić przykrość. Odezwij się na wątku o in vitro 😉

Dziewczyny rozwalacie system w tym miesiącu🙈 aż głupio teraz pisać że się nie udało😂🤞
już nie zakładaj złych scenariuszy , jeszcze masz czas do testowania także spokojnie 😉 ja się tak napatrzyłam na te wszystkie pozytywne testy i bety że aktualnie nie biorę pod uwagę innej opcji niż sama wysikać 2 😂🤞

Dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim kresek, bardzo płodny miesiąc, oby tak dalej! Ja dostaję szału od tego czekania, przysięgam, że mnie przed świętami wywiozą w kaftanie jak tak dalej pójdzie 😱 Jedyny jasny punkt tego tygodnia póki co - jedziemy dzisiaj po choinkę. Cały dom mam już obrzygany dekoracjami świątecznymi, więc choinka to będzie 🍒 na torcie 😁

reklama
Dziewczyny, w takim razie mam pytanie- poszłybyście na imprezę firmową? Biorąc pod uwagę że możecie się zarazić od kogoś? Czy to już byłaby paranoja?

Dopiero teraz mnie naszły rozkminy… bo tydzień temu okazało się, że moja koleżanka z takiej integracji firmowej przyszła z covidem.
Nie trać głowy:) idź i dobrze spędź czas :)

Do góry