reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

gratulacje , życzę ci aby po takiej ciężkiej drodze tym razem było pięknie ☺️ jednak to nie ten wątek , tutaj są kobiety które się starają i trzymamy się regulaminu . Wiem że napewno chcesz się pochwalić ,jednak uwierz mi możesz niechcący kogoś tym urazić i sprawić przykrość. Odezwij się na wątku o in vitro 😉
Klaudia, dziękuję za tak delikatne wyjaśnienie tematu. Zmylił mnie wątek, myślałam, że jak ja w grudniu zobaczyłam dwie kreski, to mogę się tu tym z Wami podzielić.
Życzę każdej z Was, aby spełniło się Wasze marzenie o macierzyństwie.
Do zobaczenia na innych wątkach.

reklama
Btw mam do Was pytanie - co byscie kupiły pod choinkę Tacie, 65-latkowi, który wszystko ma? Dodam że meloman i książkofil.

Dziewczyny nie wiem jak ale ta cholera (opryszczka) wyszła mi pod nosem…. Ani nie smarkam jakoś, w domu siedzę tyle co na zakupy. A u mnie na święta zawsze pod nosem wyjdzie. Zastanawiam się czy zażywać tabletkę 🤔 jestem jakieś 5dpo, czy jak siedzę w domu to tylko maść
Gdy byłam w ciąży w 22r to mi wywaliło przy ustach (co roku mam na jesień zimę wysyp raz lub 2) i gin mówił,że hascovir itp. czy w tabletkach czy w maści jest bezpieczny dla starających się ,w ciąży i karmiących piersią

już nie zakładaj złych scenariuszy , jeszcze masz czas do testowania także spokojnie 😉 ja się tak napatrzyłam na te wszystkie pozytywne testy i bety że aktualnie nie biorę pod uwagę innej opcji niż sama wysikać 2 😂🤞
Teraz to już absolutnie nie zakładam złego scenariusza a czas mam pewnie i oby szybko minął😂

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.

Gdy byłam w ciąży w 22r to mi wywaliło przy ustach (co roku mam na jesień zimę wysyp raz lub 2) i gin mówił,że hascovir itp. czy w tabletkach czy w maści jest bezpieczny dla starających się ,w ciąży i karmiących piersią
ja właśnie przed świętami pod nosem a na wiosnę 2 … cholerstwo małe a boli 🤬
Dzięki potrzebowałam potwierdzenia przez ginekologa bo ulotka straszy. Kiedyś ich nawet nie czytałam 😂🤦🏻‍♀️

reklama
Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
No spróbować nie zaszkodzi. Chociażby dla zdrowotności 😁

Do góry