reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Klaudia, dziękuję za tak delikatne wyjaśnienie tematu. Zmylił mnie wątek, myślałam, że jak ja w grudniu zobaczyłam dwie kreski, to mogę się tu tym z Wami podzielić.
Życzę każdej z Was, aby spełniło się Wasze marzenie o macierzyństwie.
Do zobaczenia na innych wątkach.
obyśmy się spotkały w innym ☺️

reklama
A propo snów ja ostatnio miałam 2 sny w małym odstępie czasu o końcu świata 🤔 podobno nie bierze się jako przepowiednia (chociaż miałam takie sny 🫣) ale to było przerażające 😱
Męża też zdradzałam on mnie też nie nawidzę takich snów 🤯

A propo snów ja ostatnio miałam 2 sny w małym odstępie czasu o końcu świata 🤔 podobno nie bierze się jako przepowiednia (chociaż miałam takie sny 🫣) ale to było przerażające 😱
Męża też zdradzałam on mnie też nie nawidzę takich snów 🤯
dobrze że ja ostatnio nie mam takich snów ,może to zasługa achwagandy ? 😂 Ale swojego czasu miałam strasznie głupie nie raz ,ile razy budziłam się cała zapłakana i nie mogłam się uspokoić musiało minąć kilka minut żeby ogarnąć że to był sen . Kiedyś śniło mi się jeszcze jak moja mama żyła że zginęła w wypadku samochodowym , obudziłam się z takim rykiem że nie mogłam się uspokoić i musiałam do niej zadzwonic w środku nocy żeby usłyszeć jej głos i dopiero wtedy dałam radę iść dalej . Moja mama prawie zawału dostała bo nie rozumiała co do niej mówi bo taka zaryczana byłam chyba dopiero za 3 czy 4 razem jak jest powtórzyłam że miałam zły sen to mnie zrozumiała . Sex ? Może ile razy haha budziłam się mokra , nawet zdążalo mi się dość w śnie 😂 z mężem , z byłym z obcymi typami haha jeden z gorszych jeszcze jaki pamiętam to jak śniło mi się że jestem gwałcona ( to chyba mój największy lek w życiu ) i w tym samym czasie stałam jakby za szybą i to oglądałam i nie mogłam nic zrobić , booooze to było straszne 😯😯

Gratuluję! Zmieniliście coś, że w tym cyklu sie udało?☺️ Ja już wkraczam w taki etap, że kompletnie nie mam nadziei, że teraz się uda. Czuję jakąś obojętność i zrezygnowanie 🤨
Dziękuję 🙂 W poprzednim cyklu leczyłam zapalenie endometrium. To było drugie leczenie, ponieważ inny lekarz stwierdził że pierwsze było zbyt krótkie. Może to miało wpływ 🤷
Wprowadziłam też do diety zakwas z buraków i zaczełam przyjmować Omega-3 i probiotyk Endoover.
Ja też miałam taki etap i czułam to co Ty i postanowiłam wtedy pójść do innego lekarza, i to dało mi nową nadzieję.
Trzymam za Ciebie kciuki 😘

Dziewczyny pomóżcie bo ja nie ogarniam... Peak był wczoraj? Przegapiłam czy co? Wrzucam fotkę... Śluz jaja kurzego dziś, wg apki owu jutro. Sex był wczoraj, będzie też dziś i jutro. Później zobaczymy

Załączniki

• Screenshot_20241212-105500.png
    Screenshot_20241212-105500.png
    75,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry