reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Klaudia, dziękuję za tak delikatne wyjaśnienie tematu. Zmylił mnie wątek, myślałam, że jak ja w grudniu zobaczyłam dwie kreski, to mogę się tu tym z Wami podzielić.
Życzę każdej z Was, aby spełniło się Wasze marzenie o macierzyństwie.
Do zobaczenia na innych wątkach.
obyśmy się spotkały w innym ☺️

reklama
A propo snów ja ostatnio miałam 2 sny w małym odstępie czasu o końcu świata 🤔 podobno nie bierze się jako przepowiednia (chociaż miałam takie sny 🫣) ale to było przerażające 😱
Męża też zdradzałam on mnie też nie nawidzę takich snów 🤯

A propo snów ja ostatnio miałam 2 sny w małym odstępie czasu o końcu świata 🤔 podobno nie bierze się jako przepowiednia (chociaż miałam takie sny 🫣) ale to było przerażające 😱
Męża też zdradzałam on mnie też nie nawidzę takich snów 🤯
dobrze że ja ostatnio nie mam takich snów ,może to zasługa achwagandy ? 😂 Ale swojego czasu miałam strasznie głupie nie raz ,ile razy budziłam się cała zapłakana i nie mogłam się uspokoić musiało minąć kilka minut żeby ogarnąć że to był sen . Kiedyś śniło mi się jeszcze jak moja mama żyła że zginęła w wypadku samochodowym , obudziłam się z takim rykiem że nie mogłam się uspokoić i musiałam do niej zadzwonic w środku nocy żeby usłyszeć jej głos i dopiero wtedy dałam radę iść dalej . Moja mama prawie zawału dostała bo nie rozumiała co do niej mówi bo taka zaryczana byłam chyba dopiero za 3 czy 4 razem jak jest powtórzyłam że miałam zły sen to mnie zrozumiała . Sex ? Może ile razy haha budziłam się mokra , nawet zdążalo mi się dość w śnie 😂 z mężem , z byłym z obcymi typami haha jeden z gorszych jeszcze jaki pamiętam to jak śniło mi się że jestem gwałcona ( to chyba mój największy lek w życiu ) i w tym samym czasie stałam jakby za szybą i to oglądałam i nie mogłam nic zrobić , booooze to było straszne 😯😯

Gratuluję! Zmieniliście coś, że w tym cyklu sie udało?☺️ Ja już wkraczam w taki etap, że kompletnie nie mam nadziei, że teraz się uda. Czuję jakąś obojętność i zrezygnowanie 🤨
Dziękuję 🙂 W poprzednim cyklu leczyłam zapalenie endometrium. To było drugie leczenie, ponieważ inny lekarz stwierdził że pierwsze było zbyt krótkie. Może to miało wpływ 🤷
Wprowadziłam też do diety zakwas z buraków i zaczełam przyjmować Omega-3 i probiotyk Endoover.
Ja też miałam taki etap i czułam to co Ty i postanowiłam wtedy pójść do innego lekarza, i to dało mi nową nadzieję.
Trzymam za Ciebie kciuki 😘

Dziewczyny pomóżcie bo ja nie ogarniam... Peak był wczoraj? Przegapiłam czy co? Wrzucam fotkę... Śluz jaja kurzego dziś, wg apki owu jutro. Sex był wczoraj, będzie też dziś i jutro. Później zobaczymy

Załączniki

• Screenshot_20241212-105500.png
    Screenshot_20241212-105500.png
    75,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry