reklama
klaudia16
Fanka BB :)
jaka słaba ! Widoczna gołym okiem ,bez przyglądaniaDziękuję słaba ale jest
klaudia16
a może nie przyjdzie ? Powtórzyłas test ? Bo ja tutaj siedzie w pracy i czekam ... HallloJa już pampersa założyłam jakby okres mnie zaskoczył.
Jajnik mnie boli po tej stronie gdzie była owulacja.
klaudia16
szans jakas tam będzie , wiadomo niska ale niektórym się tak udało. Jak żołnierzyki są dobre u ciebie też dobre warunki to może coś tego być . My uprawiamy sex w punkt i co ? I dupa także równie bywa a nóż uda wam się jednak w poniedziałek jeszcze poprawić wieczoremMyślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
klaudia16
my nieraz wygrzebujemy resztki sił byle tylko nie zmarnować tego czasu haha ale nie polecam bo wtedy nie jest tak przyjemnie jak być powinno . Chociaż już trochę się przyzwyczailiśmy do tego że tak musi być inaczej to już wgl nic z tego nie będzie ,skoro wcześniej był sex kiedy mieliśmy ochotę i nie ,,wpadliśmy ,, haha nikt nie mówił że będzie lekkoMyślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
klaudia16
niestety tym razem nic nie widzę ale może przez zdjęcie , aktualizuj jakbyś zrobiła jeszczeJa oczywiście test zrobiłam i moja głowa widzi tam jakiegoś ducha ducha z ducha
Ps . Musiałam rozebrać, żeby się czegoś tam popatrzeć.
93kora
Poczekam do jutra .niestety tym razem nic nie widzę ale może przez zdjęcie , aktualizuj jakbyś zrobiła jeszcze
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej
spoko23
Jak dla mnie peak wczoraj - ale podziałajcie jeszcze jak macie możliwośćDziewczyny pomóżcie bo ja nie ogarniam... Peak był wczoraj? Przegapiłam czy co? Wrzucam fotkę... Śluz jaja kurzego dziś, wg apki owu jutro. Sex był wczoraj, będzie też dziś i jutro. Później zobaczymy
reklama
klaudia16
a kiedy powinnaś mieć ? Może tym razem by cię los zaskoczył i nie kazałby ci tyle czasu się starać . Swoją drogą podziwiam ma maksa , u nas jest 1.5 roku i mam już dość ...Poczekam do jutra .
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej