reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja oczywiście test zrobiłam i moja głowa widzi tam jakiegoś ducha ducha z ducha 🤣
Ps . Musiałam rozebrać, żeby się czegoś tam popatrzeć.

Załączniki

• 20241212_104025.jpg
    20241212_104025.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 143
reklama
Ja idę dzisiaj do gina żeby pogadać o tym biochemie bo już mi na łeb wjechało to wszystko i chcę chyba jakiegoś medycznego pocieszenia😂

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
szans jakas tam będzie , wiadomo niska ale niektórym się tak udało. Jak żołnierzyki są dobre u ciebie też dobre warunki to może coś tego być . My uprawiamy sex w punkt i co ? I dupa także równie bywa 😂 a nóż uda wam się jednak w poniedziałek jeszcze poprawić wieczorem ☺️

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
my nieraz wygrzebujemy resztki sił byle tylko nie zmarnować tego czasu haha ale nie polecam bo wtedy nie jest tak przyjemnie jak być powinno . Chociaż już trochę się przyzwyczailiśmy do tego że tak musi być 😔 inaczej to już wgl nic z tego nie będzie ,skoro wcześniej był sex kiedy mieliśmy ochotę i nie ,,wpadliśmy ,, haha 😂 nikt nie mówił że będzie lekko

niestety tym razem nic nie widzę 😔 ale może przez zdjęcie , aktualizuj jakbyś zrobiła jeszcze 🥰
Poczekam do jutra :).
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp 😊
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej :)

reklama
Poczekam do jutra :).
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp 😊
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej :)
a kiedy powinnaś mieć 🐒 ? Może tym razem by cię los zaskoczył i nie kazałby ci tyle czasu się starać . Swoją drogą podziwiam ma maksa , u nas jest 1.5 roku i mam już dość ... 😔

Do góry