reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Podziwiam jak często się kłujesz, ja chodzę raz na 3/4 miesiące na jedno ukłucie i przeżywam tydzień 🥹
Mi w tygodniu juz nawet nie wbijala sie w żyłę na łokciu tylko duże wczesniej🫣 najlepsze są „motylki” 😁 najgorzej wspominam jak byłam w diag i starsza pielęgniarka z taka werwa mi wbiła, że myślałam ze stanę obok 🙈🙄 z samokluciem w ciało można się przyzwyczaić - ale jedno jest ważne ! Igła musi być ostra a nie tępa 😵‍💫
Zazwyczaj miałam tendencje do omdleń podczas pobierania, już dawno w miarę nie miałam z tym kłopoty. Ostatni „incydent” miałam jak założyła mi położna wenflon i chciała z niego pobrać krew. Byłam dzielna do momentu jak nie zaczęła wacikiem wycierać mi ręki, fotela i podłogi 😹😹

reklama
Do góry