reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja osobiście uważam że alkohol w każdej ilości jest szkodliwy nie tylko dla dziecka, ale także dla nas. Ja już świadomie nie pije od dłuższego czasu. Po prostu nie kalkuluje mi się to.

reklama
Ja osobiście uważam że alkohol w każdej ilości jest szkodliwy nie tylko dla dziecka, ale także dla nas. Ja już świadomie nie pije od dłuższego czasu. Po prostu nie kalkuluje mi się to.
zgadzam się i zdaje sobie sprawę że jest to legalna trucizna ,jednak mimo wszystko nie zamierzam sobie wszystkiego w życiu odmawiać i żyć tylko myślą że się staram a wszystko co robię może źle wpłynąć na starania bo zwariuje już do reszty

U mnie znowu pojawiło się delikatne plamienie , raczej taki śluz różowy . Wczoraj cały dzień ,przedwczoraj wieczorem i dzisiaj do teraz nic a tu nagle ... Nie wiem może od owulacji ? Komórka się przemieszcza i coś uszkodziła ? Albo od stosunku ? 🤔

zgadzam się i zdaje sobie sprawę że jest to legalna trucizna ,jednak mimo wszystko nie zamierzam sobie wszystkiego w życiu odmawiać i żyć tylko myślą że się staram a wszystko co robię może źle wpłynąć na starania bo zwariuje już do reszty
mam takie samo zdanie. Tak naprawdę wszystko może szkodzić - jedzenie też nie zawsze jemy zdrowe. Jasne, alkohol jest szkodliwy, ale dla mne raz na jakiś czas dla luzu to już bez przesady.

U mnie znowu pojawiło się delikatne plamienie , raczej taki śluz różowy . Wczoraj cały dzień ,przedwczoraj wieczorem i dzisiaj do teraz nic a tu nagle ... Nie wiem może od owulacji ? Komórka się przemieszcza i coś uszkodziła ? Albo od stosunku ? 🤔
ale miałaś chyba drożność dopiero co?

mam takie samo zdanie. Tak naprawdę wszystko może szkodzić - jedzenie też nie zawsze jemy zdrowe. Jasne, alkohol jest szkodliwy, ale dla mne raz na jakiś czas dla luzu to już bez przesady.
tak samo uważam :) wszystko jest dla ludzi w odpowiednich ilościach. Każdy ma swój rozum :)

Tak samo na płodność szkodzą perfumy, odświeżacze, świece..

Wszystko może szkodzić 🤷🏻‍♀️

o jedzeniu to nie wspomnę . Myślę że nawet eko i bio wcale nie do końca takie jest . W ogóle jak mam być szczera to moim zdaniem problemy zdrowotne jakie mają teraz ludzie są w głównej mierze spowodowane właśnie tym co jemy i co wdychamy

reklama
ale miałaś chyba drożność dopiero co?
tak , w poniedziałek . Myślałam że jak już wczoraj było czysto to to nie wróci a tu proszę . Patrzę na papier i szok . Na bieliźnie nie ma narazie . Ogólnie ten brzuch jest taki bolacy i napięty . Mój organizm chyba nie lubi grzebania tam , bo po histeroskopii było podobnie ,tylko że dużo mocniej

Do góry