reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

" bez prożka?" 😄
Bez no bez jaj, z prożkiem to ponad stówa a wiedziałam, że już powinna być ujemna. I jest.

Wiecie co, nie opieprzajcie mnie ale mam schizy że moja cp była taka bo piłam alko i teraz mimo że chciałabym się napić trochę wina i w tym miesiącu odpuszczam to się boję sięgnąć po wino 🫣

reklama
Bez no bez jaj, z prożkiem to ponad stówa a wiedziałam, że już powinna być ujemna. I jest.

Wiecie co, nie opieprzajcie mnie ale mam schizy że moja cp była taka bo piłam alko i teraz mimo że chciałabym się napić trochę wina i w tym miesiącu odpuszczam to się boję sięgnąć po wino 🫣
My się jeszcze nie staramy a też od początku grudnia nie piję alkoholu żeby jednak to ciało było „zdrowe” i „odżywione” 😆. Mój partner też nie pije, albo pije bardzo mało :)

My się jeszcze nie staramy a też od początku grudnia nie piję alkoholu żeby jednak to ciało było „zdrowe” i „odżywione” 😆. Mój partner też nie pije, albo pije bardzo mało :)
ja na początku starań się ograniczałam mega ,mąż też . Jednak po 1.5 roku stwierdziłam że nie mogę się kierować tylko staraniami , bo już dużo rzeczy w trakcie przekładałem ,,bo mogę być w ciąży w tym czasie ,, a życie ucieka . Wiadomo nie pije codziennie , co weekend , ale 1-2 razy w miesiącu mi się zdarza napić jakiegoś piwa i drinka . Mąż może trochę częściej ale też nie cały czas . Wiem że najlepiej i najzdrowiej jest odstawić całkowicie na cały okres starań , ale kurde powoli tracę nadzieję że się uda więc czasem muszę się trochę odstresować , wyjść do ludzi ,na jakąś imprezkę i napić się drina

reklama
ja na początku starań się ograniczałam mega ,mąż też . Jednak po 1.5 roku stwierdziłam że nie mogę się kierować tylko staraniami , bo już dużo rzeczy w trakcie przekładałem ,,bo mogę być w ciąży w tym czasie ,, a życie ucieka . Wiadomo nie pije codziennie , co weekend , ale 1-2 razy w miesiącu mi się zdarza napić jakiegoś piwa i drinka . Mąż może trochę częściej ale też nie cały czas . Wiem że najlepiej i najzdrowiej jest odstawić całkowicie na cały okres starań , ale kurde powoli tracę nadzieję że się uda więc czasem muszę się trochę odstresować , wyjść do ludzi ,na jakąś imprezkę i napić się drina
Ja poszłam tym tokiem myśleniai wyszłam na imprezę w piątek, z której wróciłam w nocy i dzień później test pozytywny 😅
Mam nadzieję , że to nie wpłynie na dalszy rozwój..

Do góry