reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja dla odmiany dzisiaj też oddana krew. Robiłam też tsh i ft4, bo w poniedziałek mam endokrynologa i kazała mi zrobić świeży wynik. W piątek tez idę i spróbuje jutro na teleporadzie załatwić skierowania na b12 i homocysteine, bo moze trzeba będzie zwiększyć dawki leków itp.
do kiedy planujesz sprawdzać betę? 🙂

Ja dzisiaj tez byłam na becie, ale to dopiero moja druga. Wyniki pewnie będą dopiero wieczorem. Ciekawe czy rośnie czy spada..

do kiedy planujesz sprawdzać betę? 🙂

Ja dzisiaj tez byłam na becie, ale to dopiero moja druga. Wyniki pewnie będą dopiero wieczorem. Ciekawe czy rośnie czy spada..
Idę jeszcze w piątek i potem planuje pójść raz w piątek 20.12 lub w sobotę 21.12, żeby wiedzieć czy np powinnam już móc coś widzieć u lekarza 23.12. Także max 2 razy planuje.

Tak, oddana.
Przycebuliłam i skorzystałam z pakietu Luxmed - mam jedną betę w roku za darmo bez skierowania.
Ale za to czas oczekiwania ok. 2-3 dni 🫣
Dokupiłam proga za 67 zł, więc wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle 😅
Dzisiejsza kreska poranna była trochę jaśniejsza, ale nie przejmuję się tym, bo z tymi kreskami to jest różnie.
Poczekam cierpliwie na betę

Mam straszne zawroty głowy. Nigdy tak nie miałam. Siedzę teraz w pracy i mi się w głowie kręci jakbym była na karuzeliz
ło matko 😯 tyle czekać , oszlalabym chyba 😅 jeszcze tyle kasy za proga , zwariowali 🤦

reklama
Chłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski 😡😳
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
myślę że musisz tego swojego chlopa do okulisty zaprowadzić bo chyba coś z nim nie tak 😯 rozumiem jakby był cień cienia ale przecież tutaj jest ewidentna kreska 🥰

Do góry