reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

mówiła, że to najlepszy lek i bezpieczny a oczywiście uczytalam w ulotce wszytko… i boję się
Nie bój się. Leki są po to, żeby pomóc. Ten lek się względnie bezpiecznie, zacznij brać, może głowa trochę odpocznie i lepiej pójdą Wam starania :) i pamiętaj że zestresowana mama to zestresowane dziecko. ;) więc jeśli naprawdę potrzebujesz to warto wspomóc się lekami.

reklama
Nie bój się. Leki są po to, żeby pomóc. Ten lek się względnie bezpiecznie, zacznij brać, może głowa trochę odpocznie i lepiej pójdą Wam starania :) i pamiętaj że zestresowana mama to zestresowane dziecko. ;) więc jeśli naprawdę potrzebujesz to warto wspomóc się lekami.
Na razie mam l4. Do 3stycznia więc połowa stresu ze mnie zeszła. Poczekam z lekami do testowania bo teraz w weekend miałam owulację według testów.

Na razie mam l4. Do 3stycznia więc połowa stresu ze mnie zeszła. Poczekam z lekami do testowania bo teraz w weekend miałam owulację według testów.
Ja tak przesiedziałam pół roku na zwolnieniu od psychiatry - miałam nerwicę związana właśnie z pracą. Super się wypoczywało ale powrót po tak długiej przerwie to też był stres. A jak przyjęli to że nie będziesz nocek robić?

Ja tak przesiedziałam pół roku na zwolnieniu od psychiatry - miałam nerwicę związana właśnie z pracą. Super się wypoczywało ale powrót po tak długiej przerwie to też był stres. A jak przyjęli to że nie będziesz nocek robić?
jeszcze z tym nie byłam. Na razie się wstrzymam i muszę to przemyśleć. Jest okres zwolnień i boję się, że za przeproszeniem mnie udupi to. Poszłam do lekarki, że robię w środowisku szkodliwym dla płodności (metale ciężkie ) to zmienili mi stanowisko na takie które jest rakotwórcze. Więc z deszczu pod rynnę.. a pracuje tam ponad 8lat i czuję się jak najgorszy pracownik w tym momencie

jeszcze z tym nie byłam. Na razie się wstrzymam i muszę to przemyśleć. Jest okres zwolnień i boję się, że za przeproszeniem mnie udupi to. Poszłam do lekarki, że robię w środowisku szkodliwym dla płodności (metale ciężkie ) to zmienili mi stanowisko na takie które jest rakotwórcze. Więc z deszczu pod rynnę.. a pracuje tam ponad 8lat i czuję się jak najgorszy pracownik w tym momencie
To faktycznie przemyśl

reklama
Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry