reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
Ja myślę, że 8-9 dni po ovi, u mnie ostatnio się utrzymywał na pewno do 11dni po 🫣 zastrzyk był w czwartek i mieliśmy zalecone seksy codzienne od czwartku przez cały weekend 🤞🏻

reklama
Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
Super, że drożne. Bolało Cię badanie? Co do ovitrelle to ja już od 2 dnia sprawdzałam jak kreska blednie, bo miałam dużo testów, u mnie np szybko się wypłukuje bo do 7 dni po była kreska, potem już biało.

Ja myślę, że 8-9 dni po ovi, u mnie ostatnio się utrzymywał na pewno do 11dni po 🫣 zastrzyk był w czwartek i mieliśmy zalecone seksy codzienne od czwartku przez cały weekend 🤞🏻
no u nas nie ma opcji codziennie do czwartku haha maz nie da rady 😅 tym bardziej że teraz ten tydzień był dość intensywny bo wiedzieliśmy czego się spodziewać haha także podziałamy wczoraj wieczorem , podziałamy jutro rano i ewentualnie w środę rano jak się uda , a w czwartek zobaczymy co się dzieje . Chociaż dziwiłam się bo powiedziała że ten 25 jest za duży i może nie pęknąć , tylko ten mniejszy . A u mnie zazwyczaj same pękały koło 25-27

Super, że drożne. Bolało Cię badanie? Co do ovitrelle to ja już od 2 dnia sprawdzałam jak kreska blednie, bo miałam dużo testów, u mnie np szybko się wypłukuje bo do 7 dni po była kreska, potem już biało.
wiesz co jak wkładała wszystko to czułam taki ból jak na miesiączkę , aż mi się gorąco zrobiło , później jak już leciał kontrast to praktycznie nie czułam , mówiła że to dobrze bo to oznacza że są drozne . Bardziej się bałam tym bardziej po ostatnich przygodach po histero ale było spoko , koło 30 min to trwało z przygotowaniem także luzik . Co do testów to ja właśnie już nie mam za dużo więc mi szkoda haha zeszły miesiąc miałam nadzieję że coś pyklo więc sikalam co chwilę haha 😅 także teraz muszę oszczednie , jutro rano zobaczę ile mam i sobie wykalkuluje kiedy zacząć haha

A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać

A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać
ja miałam po drożności antybiotyk jednorazowy albo na 2 dni, już nie pamiętam

To co , powiedzmy że owu będzie jutro . To wpisze się na 24.12 na ostateczny werdykt czyli 14 dpo , ale wiadomo zacznę już wcześniej haha 😅 co żeby nie było że prowadząca nie jest wpisana na testowanie 🫣😅

reklama
wiesz co jak wkładała wszystko to czułam taki ból jak na miesiączkę , aż mi się gorąco zrobiło , później jak już leciał kontrast to praktycznie nie czułam , mówiła że to dobrze bo to oznacza że są drozne . Bardziej się bałam tym bardziej po ostatnich przygodach po histero ale było spoko , koło 30 min to trwało z przygotowaniem także luzik . Co do testów to ja właśnie już nie mam za dużo więc mi szkoda haha zeszły miesiąc miałam nadzieję że coś pyklo więc sikalam co chwilę haha 😅 także teraz muszę oszczednie , jutro rano zobaczę ile mam i sobie wykalkuluje kiedy zacząć haha
U mnie lekarz powiedział, że oba były drożne, a bolało mnie jak skurczybyk, więc nie wiem czy brak bólu można uznać za oznakę drożności.

Do góry