reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
O kurde ale konkretne działanie o zalecenia. Powodzenia w seksach! 😎

reklama
Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
Miałam podany o 8 rano
Przed 18 był pęknięty.
Więc sex najlepiej przed podaniem w dniu podania i 1 dzien po podaniu wtedy nie przegapisz owulacji

Później 8 lub 9 .
Ja teraz nie wiem czy zastrzyk u mnie widać czy ciąża ale ostatni Raz testowałam szybciej. Okres jutro powinien być a pewnie obudzę się z okresem

To super wieści, trzymam kciuki! 🤞 dzialajcie 😁😁😁 Zastrzyk się utrzymuje do 10 dni, więc nie wiem czy nie szkoda testów na 5-6 dzień

reklama
Oj kochana jestem tu już albo aż za długo. Dwie ciąże za mną jedna poroniona w 11tc drugie biochemiczna. Od 4lat nie mogę zajść w ogóle w ciążę.
Przykro mi z powodu strat😥A jakąś diagnostykę robiłaś w ostatnim czasie żeby znaleść przyczynę tak długiej ciszy? Masz jakieś stwierdzone przeszkody i leczenie z tym związane?

Do góry