reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A jeszcze mam do Was pytanie - bo aplikacja (Flo) pokazuje zazwyczaj cały tydzień jako „szansa na zajście w ciążę” z zaznaczeniem owulacji (wiem że to jest mylne), ale czy faktycznie przez cały tydzień jest dużo szansa na zajście w ciążę czy tylko jak się wstrzelisz w owulację? Może durne pytanie, ale nie znam się na tym kompletnie 😆

Dziewczyny, czy któraś z was ma problem z porównywaniem się do innych i potem zamartwianiem się? Jak sobie z tym radzicie?
A porównujesz się z ciążą czy tak ogólnie? Ja mam duży problem z tym, szczególnie stresuję się trochę pod względem ciąży, chociaż niby nie planujemy na JUŻ to to porównywanie się w głowie jest. Nie ma na to rady chyba… Ty to jesteś Ty i tyle, każda z Nas jest inna i wyjątkowa.

Hej, dziś jestem 10dpo czyli 5 dni przed miesiączka i zaczęłam testować, nie dawało mi spokoju że coś tam widzę więc rozebrałam test 🙈 czy wy tu widzicie ten cień ? Na żywo jest mocniejszy i lekko różowy, gratuluję dzisiaj wszystkim z pozytywnymi testami ❤️

Załączniki

• IMG_8928.jpeg
    IMG_8928.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 133
reklama
Teraz coś widzę! Widzę cień!
Boję się cieszyć, o syna staraliśmy się prawie 2 lata a tutaj za pierwszym razem by się udało, to byłby dla mnie cud i niesamowite szczęście bo nastawiłam się na długie starania znów 🥺 Jutro zamierzam znów testować a we wtorek pójść na betę jeśli też wyjdzie cień

Do góry