reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny wracam z wizyty.
Tsh ładne po lekach
Zostaliśmy przy tej dawce .
Jeśli zajdę w ciążę zwiększam do 9 tabletek na tydzień.
I mam się pojawić jak zajdę w ciążę do niego zrobić cały panel ale to już wizyta w Bydgoszczy gdzie przyjmuje na nfz.
Po 3 miesiącach leczenia ,cykle się wydłużają tak jak zakładał.
Progesteron też ładny gdzie 4 cykle był max 6 a teraz prawie 16 a liczyłam na max 8.
Dziś jest 9 dzien po zastrzyku.
Jutro może zatestuje lub w poniedziałek.

To u mnie na chwile obecną jest tak. Martwi mnie ten progesteron trochę…

3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2
7.12 - beta 110 , progesteron 20.7
jest ok.
Progesteron wydziela się skokowo

reklama
Nie byłabym sobą jeśli bym nie zrobiła testu .
Mam nadzieję że ten progesteron świadczy o ciąży. Mam duża nadzieję 9 dni po południu zastrzyku.w sumie w czwarek o 8 mialam podany wiec licząc 10 dni .to 8 dni po owulacji.

Załączniki

• 20241207_120325.jpg
    20241207_120325.jpg
    681,2 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
Do góry