reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
U mnie okresu brak ,zrobiłam ten ostatni test jaki miałam w domu o czułości 20 i biało . Przez to poronienie wszystko się rozjechało .do tego piszecie o śmierciach a dziś w nocy zdechła mi suczka .buldog francuski. Była z nami 9 lat. Nie umiem sobie poradzić z tym i się pogodzić. Zaczynam mega nienawidzić grudnia.

Bo ja wcześniej brałam divascan codziennie po 4 tabletki dziennie a teraz mi zmieniła na topamax narazie 1 tabletka dziennie później zwiększyć.
Ale naczytałam się w ulotce przeciwskazań i nie wiem co myśleć.
Aa chyba zdałam sobie sprawę że ja zapomniałam wspomnąć na wizycie że się staram o dziecko 🤦‍♀️🙉
przepraszam, że się wtrącam, ale topamaxu za żadne skarby nie można przy staraniach. Trzeba odstawić nawet kilka miesięcy przed rozpoczęciem staran

Weekendowa cisza 😅 mój dziś powiedział że mam skończyć mówić o dziecku bo mu się odechciewa, więc się zamykam i będę za kilka prowokować do czułości 😆 a cały dzień robiliśmy pierniki

Ja się późno obudziłam z testami owu… przed wczoraj była ciemna, wczoraj mega ciemna a dziś delikatnie jaśniejsza. I wyznaczyło peak wczoraj. A owu wg apki poniedziałek/wtorek. Jutro zrobię Jescze i się okaże

reklama
Weekendowa cisza 😅 mój dziś powiedział że mam skończyć mówić o dziecku bo mu się odechciewa, więc się zamykam i będę za kilka prowokować do czułości 😆 a cały dzień robiliśmy pierniki
U nas jest odwrotnie. To mój cały czas mówi o staraniach i dziecku i żeby się w grudniu udało 😂 my dziś przywieźliśmy choinkę i ubraliśmy. Ładnie pachnie lasem w salonie. Uwielbiam😍

Do góry