K_89
Fanka BB :)
Miałam coś podobnego, to był pseudopecherzyk…. Jak znajdę zdjęcie to wstawię ale nie wiem czy nie wykasowałam, żeby wymazać z pamięci ale niestety się nie da….A to ten niby pęcherzyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam coś podobnego, to był pseudopecherzyk…. Jak znajdę zdjęcie to wstawię ale nie wiem czy nie wykasowałam, żeby wymazać z pamięci ale niestety się nie da….A to ten niby pęcherzyk
To był mój pseudopecherzyk a ciąża w jajowodzie….Miałam coś podobnego, to był pseudopecherzyk…. Jak znajdę zdjęcie to wstawię ale nie wiem czy nie wykasowałam, żeby wymazać z pamięci ale niestety się nie da….
Trzeba działaćDziewczyny, spójrzcie proszę i doradźcie. Kiedy myślicie że owu była/bedzie(?) bo nie wiem kiedyuskuteczniać najlepiej.
Były wczoraj rano, wieczorem…
Jak teraz, lepiej teraz czy wieczorem może?
To nie pocieszająca i zarazem pocieszająca jest informacjaCzyli masz plamienie tak ?
Ja też takie coś miałam i był to właśnie pseudo pęcherzyk.
Jeśli potwierdzi się CP ( na moje to tak wygląda ) to dostaniesz zastrzyk w szpitalu i może akurat dobrze go organizm przyjmie, wtedy będzie krótsza obserwacja spadkowej bety i jajowodu. Jeśli laparoskopia to mogą Cię wypuścić nawet po dobie do domu. Bardzo mi przykro ale święta możesz spędzić na oddziale ginekologicznym.
Edit : co to za lekarz jest,że on się waha i nie wie w którą stronę iść?
PodziałaliśmyTrzeba działaćOstatni jest jak pik lub bardzo blisko
![]()
Przykro mi bardzo, że musisz przez to przechodzić, czekamy na wieściTo nie pocieszająca i zarazem pocieszająca jest informacja
Jestem już w poczekalni
Tak mam ale bardzo nie wielkie te plamienie
Zaczynam się czuć słabo z tego wszystkiego jak czytam
Ginekolog zwykły ale nie wie co jest grane więc woli nie kombinować z tym duphastonem
A ten zastrzyk to jest na poronienie czy jak to działa ?
Jak były wczoraj wieczorem to nie musicie teraz działać, wystarczy dzisiaj wieczór i jutro wieczórDziewczyny, spójrzcie proszę i doradźcie. Kiedy myślicie że owu była/bedzie(?) bo nie wiem kiedyuskuteczniać najlepiej.
Były wczoraj rano, wieczorem…
Jak teraz, lepiej teraz czy wieczorem może?
Przecież na zdjęciu to już ma pika, więc ja bym nie robiła więcej testów teraz, dopiero wieczorem by zobaczyć czy słabsza.Już możesz mieć pik.
Nasilają teraz i sprawdź![]()
To jutro obowiązkowo musicie poprawić np. wieczorem żeby był dłuższy zapas plemnikówPodziałaliśmy![]()