Karolina_123
Fanka BB :)
Ale to dotyczy za życia, jak coś Ci się stanie to działa prawo dziedziczenia czyli mąż i dzieci przejmują spadek zarówno wspólny jak i twój osobisty tak też w tym siedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
używam przez chwilę w swoim życiu ale się z nim nie polubiłam , jakoś nie mogłam go odpowiednio zaaplikować i później ten taki cycek co wystaje strasznie mi przeszkadzał , dodatkowo trzeba go wyparzac co też jakoś nie mogłam się do tego nastawić , więc później skończyło się tak że poszedł do swojego woreczka i leży gdzies niewiadomo gdzie ,dodatkowo przez to że nie umiałam go aplikować to mi przeciekło . Dla mnie nie zbyt fajna opcja , ale wiem że są kobiety które sobie chwalą . No i wiadomo tak jak koleżanka pisała trzeba mieć gdzie go umyć w miejscu publicznympowiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym?
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
u nas zazwyczaj jest tak że mąż wstaje od razu się ogarnąć ,a ja leżę zależy czasem 10-15 min ,czasem pił godziny , sporadycznie zdążą się że idę tak spać . Czy pomaga ? Nie wiem haha ale slyszlalam opinie że tak , no i oczywiście też na początku były nogi do góry ahha teraz już odpuściłam . Ale kiedyś slyszlalam że powinno się leżeć tyle ile czasu zajmuje uplynnie spermy ,nie wiem czy to prawda . Czyli w zależności od faceta ,bo jednym po 10 min innym po 60 chyba nie ?Męczy mnie jedna rzecz i rozkminiam sobie przed zbliżającą się owulacja. Bo my po seksie to zawsze szybko bo a nóż młody nas najdzie i wstajemy i cały materiał genetyczny mojego A. się że mnie wylewa a pomyślałam że może ja źle robię i powinno się leżeć po żeby sperma się upłynnila i dać tym plemnikom szansę dotrzeć tam gdzie powinny
ale po seksie to zapraszamy siku, co by się infekcji nie nabawić. Nie śpimy z zawartościąu nas zazwyczaj jest tak że mąż wstaje od razu się ogarnąć ,a ja leżę zależy czasem 10-15 min ,czasem pił godziny , sporadycznie zdążą się że idę tak spać . Czy pomaga ? Nie wiem haha ale slyszlalam opinie że tak , no i oczywiście też na początku były nogi do góry ahha teraz już odpuściłam . Ale kiedyś slyszlalam że powinno się leżeć tyle ile czasu zajmuje uplynnie spermy ,nie wiem czy to prawda . Czyli w zależności od faceta ,bo jednym po 10 min innym po 60 chyba nie ?
haha o tym też slyszlalam zazwyczaj idę , mówię że sporadycznie mi się zdążą iść spać z haha zazwyczaj jak to jest późno wieczorem ,ale mojego meza natchnie w środku nocy i mnie obudzi hahaale po seksie to zapraszamy siku, co by się infekcji nie nabawić. Nie śpimy z zawartością
Cały mój majątek przepisze dziecia a po mojej śmierci ewentualnie zachowek wysokości 5 %wartości majątku .Ale to dotyczy za życia, jak coś Ci się stanie to działa prawo dziedziczenia czyli mąż i dzieci przejmują spadek zarówno wspólny jak i twój osobisty tak też w tym siedzie
Nie widzę żebyś wcześniej pisała o testamencie, ale może coś przeoczyłamCały mój majątek przepisze dziecia a po mojej śmierci ewentualnie zachowek wysokości 5 %wartości majątku .
Spokojnie nie musisz tłumaczyć jak krowie na rowie.
Bo o tym wiem .
Jakbyś przeczytała wcześniejszy post byś wiedziała że wiem .
Kwestią darowizny czy wydziedziczenia wiem o tym dużo.
swoją drogą dlaczego nie chcesz aby twój mąż cokolwiek od ciebie /po tobie dostał?Cały mój majątek przepisze dziecia a po mojej śmierci ewentualnie zachowek wysokości 5 %wartości majątku .
Spokojnie nie musisz tłumaczyć jak krowie na rowie.
Bo o tym wiem .
Jakbyś przeczytała wcześniejszy post byś wiedziała że wiem .
Kwestią darowizny czy wydziedziczenia wiem o tym dużo.