reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja nie jestem zapisana na testowanie tylko na ławeczkę ale w ten sam dzień testujemy 😉.
Mieliśmy zacząć starania w połowie 2025 ale raz ,że dostałam w listopadzie szybciej 🐒 2 za tym idzie szybsza owulacja (jeśli jest) a 3 No bardzo owocny czas od tego czasu 🤣
no to czemu jesteś na ławce jak jest szansa na ciąże? Wnioskuję o przepisanie @93kora na testowanie

reklama
myślę że to jest bardzo dobry pomysł , na tej ławeczce już musiał tyle numerków dopisać 😔 że chętnie jednej usunę , także przepisuje ja testowanie @93kora ☺️
btw kiedyś była zasada, że ławka nie jest tak po prostu, tylko dla dziewczyn, które czekają żeby móc się zapisać na prawilny termin testowania lub jak faktycznie mają przerwę i niie ma szans na ciążę. (zabiegi, przerwa, partner na wyjeździe etc). Mii osobiście obniiża morale jak ktoś sie zapsuje na łąwkę "bo nie ma szans" a potem zachodzi 😅

no to czemu jesteś na ławce jak jest szansa na ciąże? Wnioskuję o przepisanie @93kora na testowanie
A przepisz mnie Klaudia.
Aleee ja nie mogłam zajść 8 lat w ciążę więc wątpię, że sobie zajdę w ciążę .
Jednak procedura to procedura 🤣.
Zawsze piszecie, że organizm jak walczy z chorobą to powodzenie na ciąże rośnie. A tak się sklada,że chora jestem a raczej połamana 🥺
Idę dzisiaj do lekarza. Boje się,że mam zapalenie płuc już. Zimno mi jak cholera, kaszle jak gruźlik jakiś i apetytu wgl nie mam. Więc stawiam na płuca. Tym bardziej, że u mnie w domu właśnie to było... 😖

A tak z innej beczki ,zamaiwalm sobotę ostatnio kasy omega i brakowało mi do smarta , wzięłam moju takie coś ,ogólnie łyka ten fertil myślicie że jest sens żeby brał też to ? 🤔

Załączniki

• f657a850-ed5b-4ad9-b378-e6147e4e1313.jpeg
    f657a850-ed5b-4ad9-b378-e6147e4e1313.jpeg
    27,3 KB · Wyświetleń: 18
  • 1d597aa0-8af6-4b95-95d3-5e5cb4232f3d.jpeg
    1d597aa0-8af6-4b95-95d3-5e5cb4232f3d.jpeg
    38,9 KB · Wyświetleń: 18
btw kiedyś była zasada, że ławka nie jest tak po prostu, tylko dla dziewczyn, które czekają żeby móc się zapisać na prawilny termin testowania lub jak faktycznie mają przerwę i niie ma szans na ciążę. (zabiegi, przerwa, partner na wyjeździe etc). Mii osobiście obniiża morale jak ktoś sie zapsuje na łąwkę "bo nie ma szans" a potem zachodzi 😅
I wcale się Tobie nie dziwię 🥲

A tak z innej beczki ,zamaiwalm sobotę ostatnio kasy omega i brakowało mi do smarta , wzięłam moju takie coś ,ogólnie łyka ten fertil myślicie że jest sens żeby brał też to ? 🤔
A dużo Ci do smarta brakowało? Ja zawsze jak mi brakuje(mało)to biorę najtańsza rzecz A później ją komuś wciskam 😁

A przepisz mnie Klaudia.
Aleee ja nie mogłam zajść 8 lat w ciążę więc wątpię, że sobie zajdę w ciążę .
Jednak procedura to procedura 🤣.
Zawsze piszecie, że organizm jak walczy z chorobą to powodzenie na ciąże rośnie. A tak się sklada,że chora jestem a raczej połamana 🥺
Idę dzisiaj do lekarza. Boje się,że mam zapalenie płuc już. Zimno mi jak cholera, kaszle jak gruźlik jakiś i apetytu wgl nie mam. Więc stawiam na płuca. Tym bardziej, że u mnie w domu właśnie to było... 😖
ale siły na działania były , to może nie jest tak źle 😅 niby nie wiadomo ,organizm czasem potrafi płatać figiel i a nóż cię zaskoczy ,oby oby 🤞🤞 przepisałam i czekamy ☺️

reklama
Do góry