reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
17355828879844989623022206786614.jpg

Dziewczyny, czy dla Was one są pozytywne? Na dzisiaj wypada mi 1dc..

Wiecie, dla mnie to tyle lat starania, że aż nie wierzę.. wmawiałam sobie, że zalane, fałszywe, czy cokolwiek innego.
Tyle lat starania to czemu nigdy nie dołączyłaś do wątków miesięcznych staraniowych ? W towarzystwie się lepiej czeka na pozytywny test 😅
Idź jutro na beta HCG z krwi bo te kreski są takie grube że na pewno będzie piękny wynik. Koniecznie zapisz się do wrześniowych mam 2025 na grupie dla przyszłych mam :-)

Tyle lat starania to czemu nigdy nie dołączyłaś do wątków miesięcznych staraniowych ? W towarzystwie się lepiej czeka na pozytywny test 😅
Idź jutro na beta HCG z krwi bo te kreski są takie grube że na pewno będzie piękny wynik. Koniecznie zapisz się do wrześniowych mam 2025 na grupie dla przyszłych mam :-)
Kiedyś byłam, ale odpuściłam. Nawarstwiło mi się pełno problemów, do tego praca, na 30 urodziny zachciało mi się studiować. Nie spodziewałam się tego co zobaczę.

reklama
Do góry