reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

I jak, kto zakłada wątek styczniowych kreseczek ? 😁 Musi to być ktoś, komu się teraz nie udało i będzie starał się w styczniu i będzie aktywny na forum. Ja bym mogła założyć, ale jeszcze nie wiem czy się udało czy nie.
Ja też jestem w zawieszeniu a okres planowo koło 7 stycznia wiec do tego czasu musi już ktoś założyć wątek. Ja to bym mogła wrzesniowki założyć 🤣

reklama
no właśnie mam nadzieję że uda mi się do niej dostać jutro bo ostatnio musiałam iść 2 razy na monitoring do kogoś innego w tej klinice , i teraz mam wyrzuty że Estera by mi nie dała zastrzyku i pewnie pęcherzyk pękł by sam i nie zrobiłyby się torbiele 😤 ta powiedziała że 26 to już za dużo i napewno nie pęknie a Estera zawsze go zostawiała i sam pękał, mówię ostatnio miałam wrażenie że właśnie nie ma już na nas pomysłu ,dopóki nie zorbimy tych badań . Myślała że mam zapalenie endometrium i dlatego miałam 2 biochemy ale to nie to , jajniki drożne , hormony też nie są jakieś mocno rozwalone , nasienie też nie takie najgorsze , no ale zobaczymy . Dlatego chciałam narazie zrobić sobie przerwę i odłożyć trochę kasy bo i tak już sporo poszło na badania i leki
Ja miałam dwa pęcherzyki na monitoringu bodaj 26 i 28 (coś koło tego) i same pękły, ale gin mi mówił właśnie, że takie duże to już mają tendencję do niepękania i przekształcania się w torbiele. Pamiętam, ze bardzo odczuwałam już pod koniec te dwa pęcherzyki, ogólnie odczuwam mocno owulację ale wtedy to był jakiś hit.

Cykl po biochemie jest dłuższy ? Ja też nie wiem 😅 Ponoć po biochemie można szybko zajść w ciążę bo organizm nastawiony na ciążę 🍀
Nie wiem, wydłużył mi się cykl z biochemem i czekałam na normalny okres, przyszedł później. Lekarka powiedziała że owulacji nie było, bo organizm się ogarniał 😂 więc zajęło mu to 4 dni dłużej niż wg przewidywań, zobaczymy co dalej 😆

Nie wiem, wydłużył mi się cykl z biochemem i czekałam na normalny okres, przyszedł później. Lekarka powiedziała że owulacji nie było, bo organizm się ogarniał 😂 więc zajęło mu to 4 dni dłużej niż wg przewidywań, zobaczymy co dalej 😆
Nowy Rok więc nowe szanse. Tym razem skonczy się szczęśliwie i wszystkie będziemy tulić nasze skarby 😍

reklama
Cykl po biochemie jest dłuższy ? Ja też nie wiem 😅 Ponoć po biochemie można szybko zajść w ciążę bo organizm nastawiony na ciążę 🍀
Coś w tym jest bo po pierwszym biochemie(końcówka lutego )zaszłam w udaną ciążę pół roku później. Przy kolejnym biochem (w październiku ) zaszłam w ciążę 2 cykle później:)

Do góry