reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Na żywo widać ją buzo lepiej.
widać tutaj cos 🤞 jeżeli 12.12 miał 21mm i lekarz powiedział że pęknie w ten dzień lub następny to dzisiaj już powinna być zdecydowanie bardziej widoczna kreska , jednak jeżeli nie udało cię się tego sprawdzic to równie dobrze mógł pęknąć 15-16.12 (rośnie około 2mm na dobę z tego co mówią więc mógł mieć koło 25-27) i wtedy mógłby wyjść dopiero teraz kreska ;) jutro się wszystkiego dowiesz , trzymam kciuki 🤞

Mąż widzi a on nigdy nie widzi 🤣
jeżeli chodzi o ten tem to faktycznie widać kreska , ale widać również że jest on już wyschnięty i zalany . Wydaje mi się że już nie raz tutaj na forum widziałam te testy które po czasie robią druga kreskę . Dlatego patrzy się na wynik w czasie podanym na opakowaniu . To złazy od testów jedne pozostają cały czas takie same a w innych po czasie zachodzą reakcje i wyglądają różnie . Tak samo jest z pozytywnymi testami , ja robiłam już chyba wszystkich możliwych firm i na niektórych po kilku dniach dalej były ładne ,takie jak na początku a inne były właśnie zalane , brzydkie i już prawie nie było widać 2 kreski

Zależy ilr przepracuje na tej umowie. Ja przepracowałam 6 miesięcy I brali mi tylko 6 miesięcy pod uwagę. ;p
A to w takim razie jak to jest, ja pracowałam do końca września na umowie o pracę na pół etatu. Później pracowałam od października do końca listopada na zleceniu ( w tej samej firmie, bo zmiana właściciela od grudnia. A od 8 listopada dodatkowo zatrudniłam się na umowę o pracę na pół etatu. Wychodzi na to, że miałam tylko przerwę od umowy o pracę miesiąc u 8 dni. Jak to wtedy się liczy do l4 ?

reklama
A to w takim razie jak to jest, ja pracowałam do końca września na umowie o pracę na pół etatu. Później pracowałam od października do końca listopada na zleceniu ( w tej samej firmie, bo zmiana właściciela od grudnia. A od 8 listopada dodatkowo zatrudniłam się na umowę o pracę na pół etatu. Wychodzi na to, że miałam tylko przerwę od umowy o pracę miesiąc u 8 dni. Jak to wtedy się liczy do l4 ?
na pewno będzie brana umowa o prace na pół etatu, a zlecenie pytanie czy masz odprowadzane składki zdrowotne? Jak tak to będzie brana pod uwagę, jak nie to nie.

Do góry