Karolinak89
Fanka BB :)
Teraz to ma sensJak zrobię we wtorek pierwsza betę to druga zrobię w czwartek. Jakbym robiła jutro pierwsza to w środę wypada święto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to ma sensJak zrobię we wtorek pierwsza betę to druga zrobię w czwartek. Jakbym robiła jutro pierwsza to w środę wypada święto.
ja tu też widzęMąż widzi a on nigdy nie widzi
Pewnie tak bo 6 miesięcy pracy i 6 miesięcy L4 albo dłużej :-) A wogole to chyba wystarczy miesiąc przepracować by dali macierzyński tylko potem ZUS się może doczepić że to fikcyjna umowa była.I dostałaś macierzyński bez problemu po 6 miesiącach pracy?
Tylko to jest po czasie robione więc pewnie taka testowa mocna się pojawiła. Wg moich obserwacji owulację miałam w wigilię więc to zdecydowanie za wcześnie by się hormon wydzielił.ja tu też widzę
No ni ma, ni ma tak jak moj wczoraj ale czego się spodziewać, na takim etapie6-7 dpo. Nie miało prawa nic wyjść no ale musiałam siknąć
Oczywiście moja chora głowa widzi "cień" którego tam nie ma
Ajj, może to to, skoro w poprzedniej ciąży tak miałaśNie można widzieć bo tam nic nie ma
Brzuch mnie boli non stop i mam problemy z mierzeniem temperatury, bo jestem taka "pulchna" tam pamiętam że w poprzedniej ciąży też tak było. Z dnia na dzień pojawił się problem z mierzeniem. I jeszcze to plamienie 3-4 dpo... No chory umysł sobie dopowiada w dodatku muli mnie od kilku dni. Myślę że się przejadłam na świeta ale rozum swoje a serce każe sikać na patyk