reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Mnie się wydaje że jak owulację miałaś koło 12 grudnia to by teraz wychodziły dużo mocniejsze kreski.

Ja owulację miałam 24grudnia a dziś się cieni wypatruje ale nic nie ma 😆

Załączniki

• Screenshot_2024-12-29-07-48-20-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-12-29-07-48-20-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    127,4 KB · Wyświetleń: 107
A na kiedy masz termin okresu ? Może była później ta owulacja 🫣
Apka pokazuje na 5 stycznia ale owu powinna być 15 grudnia więc myślę że jak on stwierdził że owu będzie prędzej to i okres przyjdzie szybciej. Może być że owu była później bo pęcherzyk miał 21 mm ale nie wiem tego bo już potem nie dostałam się na żadną wizytę. Poczekam do jutra. Sorry za zamieszanie na forum tym moim ujo cieniem 😊

Apka pokazuje na 5 stycznia ale owu powinna być 15 grudnia więc myślę że jak on stwierdził że owu będzie prędzej to i okres przyjdzie szybciej. Może być że owu była później bo pęcherzyk miał 21 mm ale nie wiem tego bo już potem nie dostałam się na żadną wizytę. Poczekam do jutra. Sorry za zamieszanie na forum tym moim ujo cieniem 😊
A to jeszcze czas jak ma być okres dopiero 5 stycznia. To czekamy na jutrzejszą betę ! 🍀

Orientuje się któraś czy L4 ciążowe to średnia z ostatnich 12 miesięcy ogólnie czy z czasu ostatniej umowy ? Bo we wrześniu dostałam nową umowę ale pracodawca nadal ten sam od kilku lat 😆 Od września mam dużo wyższą pensję temu pytam 😆 W poprzedniej ciąży pracowałam do 8 miesiąca i na L4 miałam wyższa wypłatę niż normalnie w pracy ale to chyba temu że nie potrącali składki zdrowotnej.

reklama
Do góry