anyżowa
Fanka BB :)
WidzęNa żywo widać ją buzo lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidzęNa żywo widać ją buzo lepiej.
dobra jestem po gorączce to był drugidziś drugi czy zrobiłam ? Nie ,nie pomyślałam nawet . Wieczorem zrobię jeszcze jeden i rano przed wizytą .
Mnie się wydaje że jak owulację miałaś koło 12 grudnia to by teraz wychodziły dużo mocniejsze kreski.
Ja owulację miałam 24grudnia a dziś się cieni wypatruje ale nic nie ma
A na kiedy masz termin okresu ? Może była później ta owulacjaPewnie masz rację . Jutro na 100 będzie wiadomo po wynikach bety.
Apka pokazuje na 5 stycznia ale owu powinna być 15 grudnia więc myślę że jak on stwierdził że owu będzie prędzej to i okres przyjdzie szybciej. Może być że owu była później bo pęcherzyk miał 21 mm ale nie wiem tego bo już potem nie dostałam się na żadną wizytę. Poczekam do jutra. Sorry za zamieszanie na forum tym moim ujo cieniemA na kiedy masz termin okresu ? Może była później ta owulacja
A to jeszcze czas jak ma być okres dopiero 5 stycznia. To czekamy na jutrzejszą betę !Apka pokazuje na 5 stycznia ale owu powinna być 15 grudnia więc myślę że jak on stwierdził że owu będzie prędzej to i okres przyjdzie szybciej. Może być że owu była później bo pęcherzyk miał 21 mm ale nie wiem tego bo już potem nie dostałam się na żadną wizytę. Poczekam do jutra. Sorry za zamieszanie na forum tym moim ujo cieniem
Jak sobie wypiłam kawę i powiekszylam zdjęcie to faktycznie widać :-)Na żywo widać ją buzo lepiej.