reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny, czy moglybyscie spojrzec na wyniki nasienia meza? I polecic jakiegos androloga w Polsce, ktory ma rowniez wizyty online (mieszkamy w UK).
Ogolnie chodzi o ruch postepowy i morfologie. Ilosc jest 100 razy wieksza i to jest pocieszajace…
Maz tez mil 7 dni abstynencji wowczas i ogolnie nie wspolzylismy zbyt czesto ze wzgledu na to ze pracowa na delegacji…
Jest tu jakas staraczka ze slabymi wynikami meza??
Pozdrawiam cieplo ;-) ;)
IMG_9544.jpeg

Dziewczyny, czy moglybyscie spojrzec na wyniki nasienia meza? I polecic jakiegos androloga w Polsce, ktory ma rowniez wizyty online (mieszkamy w UK).
Ogolnie chodzi o ruch postepowy i morfologie. Ilosc jest 100 razy wieksza i to jest pocieszajace…
Maz tez mil 7 dni abstynencji wowczas i ogolnie nie wspolzylismy zbyt czesto ze wzgledu na to ze pracowa na delegacji…
Jest tu jakas staraczka ze slabymi wynikami meza??
Pozdrawiam cieplo ;-) ;) Zobacz załącznik 1678933
Mąż jest palący? Uprawia sport ?

Mąż jest palący? Uprawia sport ?
Przez 3 miesiące palił vape ale nic więcej. Badanie było faktycznie wykonane w momencie gdy “popalał” tego wziewa. Dodam że w tamtym roku w marcu mial badanie, wazystkie parametry byly dobre (ruch rewelacja!) a morfologi wynosiła 0%..
jesli chodzi o sport to mieszkamy w UK, wiec duuuuzo chodzimy. Maz jest szczuply i duzo sie rusza. Nie jest sportowecem ale czasem biega.
Mial usg jader i wszystko jest w porzadku. Nie wiem co sie stalo z ta ruchliwoscia… morfologia wzrosla to ruchliwosc spadla :-( :(

Nawet krótkotrwałe palenie tego dziadostwa bardzo wpływa na parametry, powinien zacząć suplementację, żeby wspomóc ruch. Odstawić na jakiś czas alkohol(o ile spożywa) . Tenfertil ON jest bardzo dobrym suplementem, dość drogi, ale sprawdzony przez wielu facetów i faktycznie wyniki się poprawiają. Często lekarze też mówią, żeby abstynencja wynosiła ok 5 dni, niektórzy przyjmują, że 7 to za długo, ale wydaje mi się, że co lekarz to opinia. U nas oprócz suplementów jeszcze była dieta, więc myślę, że też to miało wpływ na poprawę. Jeśli chodzi o Androloga to w centrum (Łódź/Rzgów) polecam Dr. Połacia.

Nawet krótkotrwałe palenie tego dziadostwa bardzo wpływa na parametry, powinien zacząć suplementację, żeby wspomóc ruch. Odstawić na jakiś czas alkohol(o ile spożywa) . Tenfertil ON jest bardzo dobrym suplementem, dość drogi, ale sprawdzony przez wielu facetów i faktycznie wyniki się poprawiają. Często lekarze też mówią, żeby abstynencja wynosiła ok 5 dni, niektórzy przyjmują, że 7 to za długo, ale wydaje mi się, że co lekarz to opinia. U nas oprócz suplementów jeszcze była dieta, więc myślę, że też to miało wpływ na poprawę. Jeśli chodzi o Androloga to w centrum (Łódź/Rzgów) polecam Dr. Połacia.
Dziekuje Ci. Odstawił po otrzymaniu wyników i staramy sie jesc zdrowo chociaz maz lubi slodycze, podobnie jak ja wiec to tez stara sie ograniczac. Alkohol pil raz na jakis czas ale obecnie, od wynikow, w ogole nie pije.
Postatam sie go gdzies umowic. Mam nadzieje ze to byla jakas chwilowa zmiana, bo rok temu ruch byl TOP..
Dziekuje za podpowiedzi <3

Dziekuje Ci. Odstawił po otrzymaniu wyników i staramy sie jesc zdrowo chociaz maz lubi slodycze, podobnie jak ja wiec to tez stara sie ograniczac. Alkohol pil raz na jakis czas ale obecnie, od wynikow, w ogole nie pije.
Postatam sie go gdzies umowic. Mam nadzieje ze to byla jakas chwilowa zmiana, bo rok temu ruch byl TOP..
Dziekuje za podpowiedzi <3
Wszystko jest do poprawienia, nie ma jakiejś tragedii :) U faceta łatwiej jest naprostować niż u nas :(

reklama
Do góry