reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny, czy moglybyscie spojrzec na wyniki nasienia meza? I polecic jakiegos androloga w Polsce, ktory ma rowniez wizyty online (mieszkamy w UK).
Ogolnie chodzi o ruch postepowy i morfologie. Ilosc jest 100 razy wieksza i to jest pocieszajace…
Maz tez mil 7 dni abstynencji wowczas i ogolnie nie wspolzylismy zbyt czesto ze wzgledu na to ze pracowa na delegacji…
Jest tu jakas staraczka ze slabymi wynikami meza??
Pozdrawiam cieplo ;-) ;)
IMG_9544.jpeg

Dziewczyny, czy moglybyscie spojrzec na wyniki nasienia meza? I polecic jakiegos androloga w Polsce, ktory ma rowniez wizyty online (mieszkamy w UK).
Ogolnie chodzi o ruch postepowy i morfologie. Ilosc jest 100 razy wieksza i to jest pocieszajace…
Maz tez mil 7 dni abstynencji wowczas i ogolnie nie wspolzylismy zbyt czesto ze wzgledu na to ze pracowa na delegacji…
Jest tu jakas staraczka ze slabymi wynikami meza??
Pozdrawiam cieplo ;-) ;) Zobacz załącznik 1678933
Mąż jest palący? Uprawia sport ?

Mąż jest palący? Uprawia sport ?
Przez 3 miesiące palił vape ale nic więcej. Badanie było faktycznie wykonane w momencie gdy “popalał” tego wziewa. Dodam że w tamtym roku w marcu mial badanie, wazystkie parametry byly dobre (ruch rewelacja!) a morfologi wynosiła 0%..
jesli chodzi o sport to mieszkamy w UK, wiec duuuuzo chodzimy. Maz jest szczuply i duzo sie rusza. Nie jest sportowecem ale czasem biega.
Mial usg jader i wszystko jest w porzadku. Nie wiem co sie stalo z ta ruchliwoscia… morfologia wzrosla to ruchliwosc spadla :-( :(

Nawet krótkotrwałe palenie tego dziadostwa bardzo wpływa na parametry, powinien zacząć suplementację, żeby wspomóc ruch. Odstawić na jakiś czas alkohol(o ile spożywa) . Tenfertil ON jest bardzo dobrym suplementem, dość drogi, ale sprawdzony przez wielu facetów i faktycznie wyniki się poprawiają. Często lekarze też mówią, żeby abstynencja wynosiła ok 5 dni, niektórzy przyjmują, że 7 to za długo, ale wydaje mi się, że co lekarz to opinia. U nas oprócz suplementów jeszcze była dieta, więc myślę, że też to miało wpływ na poprawę. Jeśli chodzi o Androloga to w centrum (Łódź/Rzgów) polecam Dr. Połacia.

Nawet krótkotrwałe palenie tego dziadostwa bardzo wpływa na parametry, powinien zacząć suplementację, żeby wspomóc ruch. Odstawić na jakiś czas alkohol(o ile spożywa) . Tenfertil ON jest bardzo dobrym suplementem, dość drogi, ale sprawdzony przez wielu facetów i faktycznie wyniki się poprawiają. Często lekarze też mówią, żeby abstynencja wynosiła ok 5 dni, niektórzy przyjmują, że 7 to za długo, ale wydaje mi się, że co lekarz to opinia. U nas oprócz suplementów jeszcze była dieta, więc myślę, że też to miało wpływ na poprawę. Jeśli chodzi o Androloga to w centrum (Łódź/Rzgów) polecam Dr. Połacia.
Dziekuje Ci. Odstawił po otrzymaniu wyników i staramy sie jesc zdrowo chociaz maz lubi slodycze, podobnie jak ja wiec to tez stara sie ograniczac. Alkohol pil raz na jakis czas ale obecnie, od wynikow, w ogole nie pije.
Postatam sie go gdzies umowic. Mam nadzieje ze to byla jakas chwilowa zmiana, bo rok temu ruch byl TOP..
Dziekuje za podpowiedzi <3

Dziekuje Ci. Odstawił po otrzymaniu wyników i staramy sie jesc zdrowo chociaz maz lubi slodycze, podobnie jak ja wiec to tez stara sie ograniczac. Alkohol pil raz na jakis czas ale obecnie, od wynikow, w ogole nie pije.
Postatam sie go gdzies umowic. Mam nadzieje ze to byla jakas chwilowa zmiana, bo rok temu ruch byl TOP..
Dziekuje za podpowiedzi <3
Wszystko jest do poprawienia, nie ma jakiejś tragedii :) U faceta łatwiej jest naprostować niż u nas :(

reklama
Do góry