reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

*przepraszam ale muszę. Okres wylęgania to przynamniej 10 dni, więc bez sensu. Dodatkowo jeśli zrobisz przeciwciała igg to wyjdą na pewno dodatnie (przebyłaś chorobę), jak już to igm.

Powodzenia, kciuki i gratuluję ilości grudniowych serduszek, nie zatrzymujcie się! ❤️
właśnie może jak by mi wyszło, że mam przeciwciała to bym była spokojna. Wizytę mam 3 stycznia i nie mam numeru do lekarza 😥

reklama
właśnie może jak by mi wyszło, że mam przeciwciała to bym była spokojna. Wizytę mam 3 stycznia i nie mam numeru do lekarza 😥
Ależ na pewno je masz jeśli przeszłaś ospę. Niestety można zarazić się wtórnie wirusem- wtedy wywołuje on półpasiec. Jesli już ma się i ospę i półpaśca odbębnionego, to można odetchnąć :) W każdym razie w tym momencie określenie igg niewiele Ci da. Obserwuj się uważnie. Trzymam kciuki, żebyś nic nie przytuliła do siebie i miała nudne 9 miesięcy ✊🏼❤️

Ależ na pewno je masz jeśli przeszłaś ospę. Niestety można zarazić się wtórnie wirusem- wtedy wywołuje on półpasiec. Jesli już ma się i ospę i półpaśca odbębnionego, to można odetchnąć :) W każdym razie w tym momencie określenie igg niewiele Ci da. Obserwuj się uważnie. Trzymam kciuki, żebyś nic nie przytuliła do siebie i miała nudne 9 miesięcy ✊🏼❤️
na razie to jestem przerażona 😭😭

ja wiem ale jak czytam co się może stać. Akurat dziś tam byłam 😥 Jescze święta a teściowa z którą mieszkam siedzi z nią bo do przedszkola nie chodzi
No to na święta zdecydowanie nie spotykaj się z osobami które miały kontakt z małą. Najwyżej spędzicie święta w ograniczonym gronie ale nie ma co się narażać.

Powiem tak , zorbilam test kreska taka jak wczoraj wieczorem ( czyli ledwo co widoczna ,aparat nie złapie )ale mocz też był taki mocno rozcieńczony ,niby nie sikalam 2.5 godziny i nie piłam zbytnio ale kolor miał taki bardzo jasno złoty prawie przezroczysty . Także poczekam może zrobię jeszcze jeden przed snem jak uda mi się nie sikać do jakiejś 19-20 i nie pić za wiele jak nie to powtórzę rano , myślę że w 10 dniu to już ta kreska powinna iść w jedną albo w drugą .

reklama
Do góry