reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

w kocu się udało a tu takie coś w ten sam dzień… nie wiem czy dla własnego spokoju nie pójdę i przy becie w piątek zrobię igG na ospę…
*przepraszam ale muszę. Okres wylęgania to przynamniej 10 dni, więc bez sensu. Dodatkowo jeśli zrobisz przeciwciała igg to wyjdą na pewno dodatnie (przebyłaś chorobę), jak już to igm.

Powodzenia, kciuki i gratuluję ilości grudniowych serduszek, nie zatrzymujcie się! ❤️

reklama
*przepraszam ale muszę. Okres wylęgania to przynamniej 10 dni, więc bez sensu. Dodatkowo jeśli zrobisz przeciwciała igg to wyjdą na pewno dodatnie (przebyłaś chorobę), jak już to igm.

Powodzenia, kciuki i gratuluję ilości grudniowych serduszek, nie zatrzymujcie się! ❤️
właśnie może jak by mi wyszło, że mam przeciwciała to bym była spokojna. Wizytę mam 3 stycznia i nie mam numeru do lekarza 😥

właśnie może jak by mi wyszło, że mam przeciwciała to bym była spokojna. Wizytę mam 3 stycznia i nie mam numeru do lekarza 😥
Ależ na pewno je masz jeśli przeszłaś ospę. Niestety można zarazić się wtórnie wirusem- wtedy wywołuje on półpasiec. Jesli już ma się i ospę i półpaśca odbębnionego, to można odetchnąć :) W każdym razie w tym momencie określenie igg niewiele Ci da. Obserwuj się uważnie. Trzymam kciuki, żebyś nic nie przytuliła do siebie i miała nudne 9 miesięcy ✊🏼❤️

Ależ na pewno je masz jeśli przeszłaś ospę. Niestety można zarazić się wtórnie wirusem- wtedy wywołuje on półpasiec. Jesli już ma się i ospę i półpaśca odbębnionego, to można odetchnąć :) W każdym razie w tym momencie określenie igg niewiele Ci da. Obserwuj się uważnie. Trzymam kciuki, żebyś nic nie przytuliła do siebie i miała nudne 9 miesięcy ✊🏼❤️
na razie to jestem przerażona 😭😭

Kochana, masz pozytywny test, udało się i narazie trzeba się cieszyć i po prostu czekać 🩷 wiem że to trudne… ale im więcej się stresujesz tym jest tylko gorzej :(
ja wiem ale jak czytam co się może stać. Akurat dziś tam byłam 😥 Jescze święta a teściowa z którą mieszkam siedzi z nią bo do przedszkola nie chodzi

ja wiem ale jak czytam co się może stać. Akurat dziś tam byłam 😥 Jescze święta a teściowa z którą mieszkam siedzi z nią bo do przedszkola nie chodzi
No to na święta zdecydowanie nie spotykaj się z osobami które miały kontakt z małą. Najwyżej spędzicie święta w ograniczonym gronie ale nie ma co się narażać.

Powiem tak , zorbilam test kreska taka jak wczoraj wieczorem ( czyli ledwo co widoczna ,aparat nie złapie )ale mocz też był taki mocno rozcieńczony ,niby nie sikalam 2.5 godziny i nie piłam zbytnio ale kolor miał taki bardzo jasno złoty prawie przezroczysty . Także poczekam może zrobię jeszcze jeden przed snem jak uda mi się nie sikać do jakiejś 19-20 i nie pić za wiele jak nie to powtórzę rano , myślę że w 10 dniu to już ta kreska powinna iść w jedną albo w drugą .

reklama
Do góry