reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no u mnie może przez tą ciążę biochemiczna pierwsza też stwierdziła że są raczej drożne skoro coś tam się podziało . Mnie powoli już brakuje pomysłu co idzie nie tak a te badania immuno już mnie mocno przerażają 😔
Jak masz historie biochemoe to bym poszła w badania trombofili - ja dostałam wyniki po 4 dniach roboczych wiec w miarę szybko

reklama
Dziewczyny nie wiedziałabym o tylu rzeczach od was .
W styczniu drożność plus zrobię to trombofilię.
Tylko odnośnie drożnośći
Jaka jest ok?

kurde to może faktycznie najpierw zrobię ta trombofilie, tylko boje się że lekarka mi powie że sobie samowolkę robię 😅 bo ona zalecała inne badania
😁 ja tez zrobiłam sama z siebie. Wyszłam z założenia, że jak nie wyjdzie to nie było tematu 🤣 niestety powychodziły różne rzeczy, ale zła nie była i wprowadziła leki

no myślę że oboje zrobimy , ale to takie same badania są dla obojga ? Ona ogólnie nam powiedziała żebyśmy poszli do immunologa i on nam powie co zrobić
Wydaje mi się, ze tam robi się dla kobiety jedno, a dla faceta 2, ale wiesz, ja robiłam w Katowicach to co mi dalei więc się tak nie orientuje aż 😅 może jakaś inna mądra głowa pomoże.

reklama
Ja właśnie oddałam krew na zespół antyfosfolidowy 450zl poszło. W poprzedniej ciąży brałam zastrzyki przeciwzakrzepowe do 7 miesiąca , mam dwie straty w 9 i 13 tygodniu i lekarz stwierdził bym je brała bo mam też problem z żylakami. Stwierdził że szkoda kasy na te badania bo drogie ale teraz stwierdziłam że bez sensu brać zastrzyki jak wyniki wyjdą ok. Lekarz od żył w 7 miesiacu stwierdził że jeśli chodzi o żylaki to nie muszę brać tych zastrzyków :-)

Do góry