reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

czyli lekarz stymuluje cię bez drożności 🫣
Zmieniłabym lekarza.

Pamiętaj, że każda stymulacja może obniżać amh. A z tego co kojarzę to ty masz swoje owulki.
Generalnie mój też i nie uwazam, ze jest złym lekarzem. Przyjelismy konkretny schemat i się go trzymaliśmy. Po dwóch nieudanych stymulacja umówiłam się na drożność

reklama
Generalnie mój też i nie uwazam, ze jest złym lekarzem. Przyjelismy konkretny schemat i się go trzymaliśmy. Po dwóch nieudanych stymulacja umówiłam się na drożność
ok ale jaki jest sens ładowania w siebie hormonów mając swoje owulację? A nie mając pewności, że jajowody są drożne?

Moim zdaniem lekarz tak robi jak nie ma pomysłu.

Idę za tydzień na wizytę.
Ja swojemu ufam ale to będzie 3 lub 4 ginekolog.
Który nie widzi nic nie pokojacego .
.
Nie mam insulinooporośći
Prolaktyna ok
Tarczyca ogarnięta
Mąż nasienia ok
Męża tarczyca też ok

U mnie Ten progesteron kulał ale ostatni cykl ok .
Zrobię drożność i zobaczymy.

ok ale jaki jest sens ładowania w siebie hormonów mając swoje owulację? A nie mając pewności, że jajowody są drożne?

Oczywiście miałam swoje owulacje ale bardzo późno. Pęcherzyki pekaly 9 dni przed okresem a to za późno i progesteron przy takich owulacjach był max 4 .
Wiec dlatego stymulacja i mamy efekt że owulacja jest 14 dni przed okresem potwierdza to próg prawie 16 i uzg że pękło.

Grunt to zaufanie do lekarza ;)
U mnie historia była inna. Również miałam swoją owulacje ale pecherzyki nie przyrastały tak jak powinny a tabletki na to pomogły

Oczywiście miałam swoje owulacje ale bardzo późno. Pęcherzyki pekaly 9 dni przed okresem a to za późno i progesteron przy takich owulacjach był max 4 .
Wiec dlatego stymulacja i mamy efekt że owulacja jest 14 dni przed okresem potwierdza to próg prawie 16 i uzg że pękło.
czyli masz za króką fazę lutealną

reklama
Do góry