reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

czyli lekarz stymuluje cię bez drożności 🫣
Zmieniłabym lekarza.

Pamiętaj, że każda stymulacja może obniżać amh. A z tego co kojarzę to ty masz swoje owulki.
Generalnie mój też i nie uwazam, ze jest złym lekarzem. Przyjelismy konkretny schemat i się go trzymaliśmy. Po dwóch nieudanych stymulacja umówiłam się na drożność

reklama
Generalnie mój też i nie uwazam, ze jest złym lekarzem. Przyjelismy konkretny schemat i się go trzymaliśmy. Po dwóch nieudanych stymulacja umówiłam się na drożność
ok ale jaki jest sens ładowania w siebie hormonów mając swoje owulację? A nie mając pewności, że jajowody są drożne?

Moim zdaniem lekarz tak robi jak nie ma pomysłu.

Idę za tydzień na wizytę.
Ja swojemu ufam ale to będzie 3 lub 4 ginekolog.
Który nie widzi nic nie pokojacego .
.
Nie mam insulinooporośći
Prolaktyna ok
Tarczyca ogarnięta
Mąż nasienia ok
Męża tarczyca też ok

U mnie Ten progesteron kulał ale ostatni cykl ok .
Zrobię drożność i zobaczymy.

ok ale jaki jest sens ładowania w siebie hormonów mając swoje owulację? A nie mając pewności, że jajowody są drożne?

Oczywiście miałam swoje owulacje ale bardzo późno. Pęcherzyki pekaly 9 dni przed okresem a to za późno i progesteron przy takich owulacjach był max 4 .
Wiec dlatego stymulacja i mamy efekt że owulacja jest 14 dni przed okresem potwierdza to próg prawie 16 i uzg że pękło.

Grunt to zaufanie do lekarza ;)
U mnie historia była inna. Również miałam swoją owulacje ale pecherzyki nie przyrastały tak jak powinny a tabletki na to pomogły

Oczywiście miałam swoje owulacje ale bardzo późno. Pęcherzyki pekaly 9 dni przed okresem a to za późno i progesteron przy takich owulacjach był max 4 .
Wiec dlatego stymulacja i mamy efekt że owulacja jest 14 dni przed okresem potwierdza to próg prawie 16 i uzg że pękło.
czyli masz za króką fazę lutealną

reklama
Do góry