reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Kminię dzisiaj dalej, szukam i jak tak patrzę po kodach ICD, to teoretycznie można wykluczyć wszystko co powyżej tego N85.9 🙄 Ale jeśli wszystko byłoby dobrze, to chyba by było napisane, że nic nie znaleziono, że obraz mikroskopowy bez odchyleń dla tej fazy cyklu czy coś takiego. Skoro jest rozpoznanie, to znaczy że dojrzeli, że coś jest nie tak, tylko nie wiedzą co - ja to tak rozumiem :(
Polip ma N84, to już miałam. Może zaczęło się tam coś odnawiać jednak…?
Noo sęk w tym, że właśnie nie ma na takich wynikach informacji typu "endometrium w normie", a skoro nie ma też nic o patologii to znaczy że jest okej 😉
A z tym rozpoznaniem no to chodzi o to, żeby po prostu jakoś zakodować badanie. A w sytuacji kiedy wynik jest w normie to nie pasuje żaden inny kod 😜

reklama
Okresu brak
Ciągnie mnie w piersiach
Sutki swędzą

Coś tu widzę( chyba )
Dałam 4 krople jak było na opakowaniu napisane

Co wy o tym sądzicie
1000010789.jpg

Ok przepraszam jestem tu nowa i nw jak się tu odnaleźć
Staramy się z mężem o drugie z pierwszym poszło gładko za 1 a z drugim już dłuższy czas
jasne :) dlatego odesłałam Cię na dobry wątek.
Jeśli byś chciała dołączyć do nas (starjących się), to przeczytaj proszę pierwszą stronę i zapisz się na konkretną datę.
Powodzenia :)

Do góry