reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Witam wszystkie Panie w niedzielę ☺️ jak weekend ? My byliśmy w piątek u znajomych posiedzieliśmy do 3 , nic nie piłam a czułam się cały dzień wczoraj jakbym miała kaca 😅 dzisiaj w planach jakas mini wycieczka ,moze jakiś jarmark ? 🤔 Trzeba się trochę poruszać 😅 test dziś znowu jaśniejszy także chyba powoli się wypłukuje , liczę na to że za kilka dni ściemnieje znowu 😅🤞

reklama
Nie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy🙈 mam nadzieję, że to nie testowa. Komisja obena ?😃

Załączniki

• 20241215_084022.jpg
    20241215_084022.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 121
  • 20241215_075614.jpg
    20241215_075614.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 118
  • 20241215_075331.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 30
czyli blisko mieszkasz 😅 ja nigdy nie byłam w energy haha 😅 a pierwszy raz w Katowicach w klubie byłam z moim jeszcze wtedy nie mężem w spiżu i on też był pierwszy raz haha nie moje klimaty za bardzo 😅
Ja to w spiżu byłam 2 razy tylko ale tam mi się nie podobało, natomiast w energy byłam kilkanaście razy i tam to się wyszalałam że znajomymi za młodu 😁
A no blisko mamy do siebie, ponad godzinkę 😁 ja często jeżdżę w te rejony do rodziny właśnie.

reklama
Do góry