reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja dzisiaj wieczorem dostałam oficjalnie miesiączki więc razem z tobą siadam na ławeczkę i obserwuję, kolejna owulacja w święta a testowanie 10 stycznia 🙈 Ale okazało się że moje dwie krople krwi kilka dni temu to była implantacja, zrobiłam dziś rano betę i wyszła 10,4🥲 Także zaliczyłam Biochem💔
Bardzo mi przykro.. oby kolejny cykl był dla Cirbie szczęśliwy ❣️

reklama
Ok, u mnie owulacja powinna być we wtorek (wg aplikacji więc wiadomo, może być, może nie być ;p ) a śluzu brak. Oby coś się pojawiło do niedzieli 🫣 by tylko wtedy mamy czas na seksy.
Nawet jak się nie pojawi to działajcie 😊😊 to że go nie obserwujesz na zewnatrz nie znaczy, że w środku go nie ma 😊

Ja dzisiaj wieczorem dostałam oficjalnie miesiączki więc razem z tobą siadam na ławeczkę i obserwuję, kolejna owulacja w święta a testowanie 10 stycznia 🙈 Ale okazało się że moje dwie krople krwi kilka dni temu to była implantacja, zrobiłam dziś rano betę i wyszła 10,4🥲 Także zaliczyłam Biochem💔
Ja też biochem
Beta tylko 5 a progesteron 4.08.
Testy coś pokazywały
Więc siadamy obie na ławeczkę i kibicujemy w końcu i nam się uda

o nie , przykro mi 😔 będziesz jeszcze sprawdzać betę po weekendzie czy spada ? 😔

Przyszły moje witaminki więc od wczoraj wjechał Ovarin i wiesiołek. Jeszcze muszę podjechać kupić koenzym Q10 bo ponoć też podkręca owulację. Moje prożki wskazują że mam owulację ale marnej jakości bo wynoszą koło 8 a powinny być powyżej 10. Mleko już mi prawie całkiem zanika więc pójdę jeszcze zbadać prolaktynę po świętach z prozkiem. Kusi mnie by podjechać na USG w przyszłym tygodniu by podglądnąć czy będzie owulacja. Wg obliczeń powinna być 23.12

reklama
A nie masz napisane coś więcej w rozpoznaniu? Bo "niezapalne zaburzenie macicy, nieokreślone" to kod icd10 i może się pod nim kryć wiele różnych jednostek chorobowych np jakiś rozrost endometrium albo zrosty. Trzeba by dokładnie przejrzeć wynik hist-pat 🤷‍♀️
Kminię dzisiaj dalej, szukam i jak tak patrzę po kodach ICD, to teoretycznie można wykluczyć wszystko co powyżej tego N85.9 🙄 Ale jeśli wszystko byłoby dobrze, to chyba by było napisane, że nic nie znaleziono, że obraz mikroskopowy bez odchyleń dla tej fazy cyklu czy coś takiego. Skoro jest rozpoznanie, to znaczy że dojrzeli, że coś jest nie tak, tylko nie wiedzą co - ja to tak rozumiem :(
Polip ma N84, to już miałam. Może zaczęło się tam coś odnawiać jednak…?

Załączniki

• IMG_3350.jpeg
    IMG_3350.jpeg
    53,4 KB · Wyświetleń: 24
Do góry