morticia_adams
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiedy powinnaś mieć miesiączkę?Uwielbiam diagnostykę
Progesteron pewnie będzie w nocy
Okresu niema
Dam znać jak będzie wynik
Od razu napiszę, że wysoki prog niestety nic nie znaczy ja w poprzednim cyklu miałam ponad 36ng/ml a ciąży brak.Powiedzcie mi jeszcze - kiedy zbadać prożka by był ogromnym progiem z nadzieją na ciążę? Czy może yolo i zobaczymy co będzie? Za dużo myślę
Ehhhh… tulę cię kochana i przesyłam dużo siły.A ja się podlamalam i moja nadzieja na świąteczny cud legła w gruzach na lewym jajniku nie pękło , na prawym zrobiła się torbiel krwotoczna z ,, dziwnym,, ciałkiem złotym , szansę niby są ale jakoś tego nie widzę . Pierwszy raz wzięłam zatrzyk bo zawsze pękały same i co ? I dupa . Dostałam duphaston 15-27 DC i utrogeston . Jak się nie uda to na początku cyklu zanim zacznę lamette mam przyjść zobaczyć czy to się wchłonęło . Endo 11 a było 14 może dlatego że plamiłam nie wiem ... Smutno mi
No chyba jednak trochę może znaczyć jeśli przy cp chyba podejrzewano niedomogę bo dostałam leki na plamienie a to jednak było nie tam gdzie miało i sie zastanawiam czy serio coś może być na rzeczyOd razu napiszę, że wysoki prog niestety nic nie znaczy ja w poprzednim cyklu miałam ponad 36ng/ml a ciąży brak.
Znasz film Sęp z Michałem Żebrowskim i Anna Przybylską ? Polecam sztosikmnie mąż zabrał na mikołaja haha tak jak 2 lata temu , też na mikołaja i po dostałam pierścionek ale ogólnie nie jestem fanką , tak o obejrzeć wgl nie przepadam za polskimi komediami ,za to polskie seriale kryminalne