Patka2207
Fanka BB :)
tu chyba już coś przebijazdjęcie z bliska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu chyba już coś przebijazdjęcie z bliska.
Widać cieńZ teraz test
Dla mnie ale ja słabo widzęZ teraz test
przebija duszekzdjęcie z bliska.
Tu masz rozpisane co i jakDla mnie ale ja słabo widzę
Dziewczyny, idę w środę na podstawowe badania - morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh, b12. Dorzucić do tego progesteron czy zaczekać aż ginekolog coś powie? Ja się nie znam na innych badaniach niż te podstawowe
Coś przebijaz uwagi na to, że jest dość wcześnie to jest nadziejaZ teraz test
A w którym dniu cyklu jesteś? Po owulacji? Ile, choćby potencjalnie? Progesteron jest sens badać ok. 7dpo, żeby zobaczyć czy jest wystarczający poziom dla utrzymania ewentualnej ciąży.Dla mnie ale ja słabo widzę
Dziewczyny, idę w środę na podstawowe badania - morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh, b12. Dorzucić do tego progesteron czy zaczekać aż ginekolog coś powie? Ja się nie znam na innych badaniach niż te podstawowe
O tu widaćzdjęcie z bliska.
Rozumiem, miałam to samo w maju tego roku. Byłam w ciąży całe 4 dni Trzymam kciuki aby u Ciebie tym razem było dobrzeNie porównuję nawet.. wczorajsza jest z wieczora późnego, ta z dzisiaj z porannego moczu
W związku z tym że dwa miesiące temu byłam całe kilka dni w ciąży to pójdę na betę w poniedziałek i wtorek żeby sprawdzać czy spada, bo w sumie to mnie bardziej interesuje na razie. Nie będę czekać dwa dni do sprawdzania przyrostu. Mam nadzieję że się wyrobię przed pracą..