niezapominajka876
Fanka BB :)
Czyli moje tsh jest idealne do starańidealne tsh do starań to 1. Dobre do 2. Mówi się nawet, że 2.5. Jaką dawkę Euthyroxu bierzesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli moje tsh jest idealne do starańidealne tsh do starań to 1. Dobre do 2. Mówi się nawet, że 2.5. Jaką dawkę Euthyroxu bierzesz?
w przeciągu 10 lat zmarło mi 6 osób bliskich. Ani jedno dziecko się nie urodziło do teraz jak kuzyn wpadł. Wierzyłam w to ale już nie ..Mój też liczy na szczęście bo kochanie się 4 razy w miesiącu to raczej nie staranie się o dziecko. On chce żeby to wszystko było takie romantyczne i naturalne. A nie, że ja mu mówię rano w środę, że dzisiaj jest owulacja i działamy.
A tak zmienię lekko temat.
Ostatnio zmarła mi babcia i osoby z rodziny powiedziały, że nie może być w świecie pustki i na pewno szybko pojawi się w rodzinie nowe dziecko-dziewczynka. Podawały mnóstwo przykładów. Być może to tylko zbiegi okoliczności. Słyszałyście może kiedyś coś takiego?
Mi kiedyś bardzo pomogła suszona żurawina jedzona garściami!czemu nie zrobisz badania moczu ? Wyjdzie Ci w tedy. Zażywaj sobie żurawinę Jescze
Tak, rok temu zmarł mi dziadek, 2 miesiące później zaszłam w ciążę. Zaraz zmarł mój kuzyn, a ja straciłam tamto dziecko. Także ten... Pustka razy 3Mój też liczy na szczęście bo kochanie się 4 razy w miesiącu to raczej nie staranie się o dziecko. On chce żeby to wszystko było takie romantyczne i naturalne. A nie, że ja mu mówię rano w środę, że dzisiaj jest owulacja i działamy.
A tak zmienię lekko temat.
Ostatnio zmarła mi babcia i osoby z rodziny powiedziały, że nie może być w świecie pustki i na pewno szybko pojawi się w rodzinie nowe dziecko-dziewczynka. Podawały mnóstwo przykładów. Być może to tylko zbiegi okoliczności. Słyszałyście może kiedyś coś takiego?
Domyślam się, ja miałam 19 jajec i uwierało pod koniec , ostatecznie pobrano 16, bo do prawego jajnika było słabe dojście.Po 10 w każdym jajniku. Czuję się jak
Nie biorę żadnej. Mam euthyrox w domu, ale muszę z lekarzem skonsultować bo jak poroniłam to odstawiłam. Do Endo dopiero po świętach mam czas jechać (do stolicy do niego jeżdżę) a do gina zapomniałam się dziś umówić. Może się uda przed świętami dostać.idealne tsh do starań to 1. Dobre do 2. Mówi się nawet, że 2.5. Jaką dawkę Euthyroxu bierzesz?
no to jak nie bierzesz leków no to Masz całkiem normalne tsh, większość kobiet, nawet tu ma takieNie biorę żadnej. Mam euthyrox w domu, ale muszę z lekarzem skonsultować bo jak poroniłam to odstawiłam. Do Endo dopiero po świętach mam czas jechać (do stolicy do niego jeżdżę) a do gina zapomniałam się dziś umówić. Może się uda przed świętami dostać.
miałam badany mocz przed braniem antybiotyku i wszyło właśnie ze jest zapalenie,teraz jak drugi raz byłam to znowu miałam badany mocz i mówiła że już nie ma infekcji bo nic nie wyszło po badaniu,ja przy sikaniu jednak nadal czuje,nie jakoś mocno ale tak czasami delikatnie… nie wiem czy się w ogóle starać w tym cyklu czy odpuścić,myślicie że może to być ryzykowne?owulacje mam mieć dopiero za tydzień według kalendarzyka o ile się pojawi w tym cykluczemu nie zrobisz badania moczu ? Wyjdzie Ci w tedy. Zażywaj sobie żurawinę Jescze
pije sok z żurawiny,nie wiem czy takie same działanie ma bo jest to słodki sok z kartonika no i herbatę z pokrzywy i do tego od wczoraj zaczęłam robić jakieś nasiadówki z rumianku,pierwszy raz w życiu to robię mam nadzieje ze się cholerstwa pozbędę bo robię co mogę żeby to znowu nie wróciłoMi kiedyś bardzo pomogła suszona żurawina jedzona garściami!
Piątka u mnie też wkoncu przyszedł okres@klaudia16 można mi wpisać , standard.
Bez niespodzianek na Mikołajki
U mnie był ten sam Mikołaj na czerwonoHej dziewczyny! Do mnie dziś przyszedł Mikołaj z okresem po prawie 6 tygodniach od laparoskopii i łyżeczkowaniu. Bardzo się cieszę, że w końcu przyszedł okres, zaczynam nowy cykl. Teraz trzy odczekać i wracamy do starań jestem ciekawa czy od razu będą regularne jak wcześniej. Milego dnia dla wszystkich.