reklama
angeliskax
Moderator
Upsik!
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ktoś już Ciebie uprzedziłNo i nie założę Sierpniowek
klaudia16
no u nas jest podobnie , i generalnie jak wie że mam te dni to chyba czuje mocna presję przez co też nieraz nie chce współpracować jego ,, szeryf,, jak to ładnie nazwalas haha czasem w dni nie płodne mógłby codziennie aż jestem w szoku a przychodzi ten moment i powiem ci że jest tak że ani ja ani on często nie mamy ochoty , ale ,,trzeba ,, przykre to jest , zawsze sobie myślałam że nie chce się starać i dziecko tylko świadomie wpaść ale los wybrał za mnieMnie niedługo jeszcze szlag trafi, gdy odwiedzimy jego rodzinę w święta i zaczną się głupie życzenia"tym razem będzie synek". - a ja mam przeczucie,że nie będzie żadnego razu.
Mój pracuje w wykończeniach,czasami po 12-14 godzin z dojazdem go nie ma w domu i u nas to różnie bywa... Zazwyczaj nic nie bywa. Parę razy było tak,że go normalnie po chamsku macałam a jego "Szeryf" ani nie drgnął a z porencją on nie ma ogólnie problemów - to robi zmęczenie. Posiedzę trochę na ławeczce i zobaczymy co to będzie dalej ale ja się już nie nastawiam
olka11135
Upsik!
Dawaj fotkę
klaudia16
dokładnie tak myślałam jak zmarła moja mama w zeszłym roku w listopadzie . Nawet w dzień jej śmierci w nocy zrobiłam test ( który wyszedł fałszywie dodatni ) bo byłam pewna że skoro ktoś odszedł to ktoś inny przyjdzie . Niestety u nas narazie to tak nie zadziałało chociaż szczerze ? Nie chciałabym być w ciąży w tamtym czasie , myślę że moja psychika właśnie by sobie tak wytłumaczyła to że moja mama odeszła żeby zrobić miejsce , z czym byłoby mi bardzo ciężko bo była dla mnie najwazniejsza osoba na świecie ogólnie czasem sobie myślę że dlatego tak mocno pragnę dziecka bo wiem jaka bezgraniczna miłość czułam do mojej mamy a ona do mnie , co bym w życiu nie wybrała czy zrobiła zawsze miałam jej pełne wsparcie , nie wiem jak to nazwać ale mam wrażenie że tylko moje dziecko będzie mnie kochać tak bezgranicznie jak moja mama , a ja tylko swoje dziecko . Oczywiście męża też kocham , jednak moja psychika mi mówi że to nigdy nic pewnego ... A miłość do dziecka będzie zawsze taka samaMój też liczy na szczęście bo kochanie się 4 razy w miesiącu to raczej nie staranie się o dziecko. On chce żeby to wszystko było takie romantyczne i naturalne. A nie, że ja mu mówię rano w środę, że dzisiaj jest owulacja i działamy.
A tak zmienię lekko temat.
Ostatnio zmarła mi babcia i osoby z rodziny powiedziały, że nie może być w świecie pustki i na pewno szybko pojawi się w rodzinie nowe dziecko-dziewczynka. Podawały mnóstwo przykładów. Być może to tylko zbiegi okoliczności. Słyszałyście może kiedyś coś takiego?
niezapominajka876
Czekamy na Twoje bobasa!Ktoś już Ciebie uprzedził
StaraStaraczkaNew
Doprecyzowując - to nie byłam jaCzekamy na Twoje bobasa!
klaudia16
tak jest szefowo , wpisałam to kciuki za styczeń !Piątka u mnie też wkoncu przyszedł okres
U mnie był ten sam Mikołaj na czerwono
Proszę mi wpisać okres. Już mnie to męczyło , przynajmniej się wyjaśniło że ciąży nie ma. W styczniu wracam do gry
reklama
klaudia16
dokładnie , dawaj foteczkeUpsik!