reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Etam, robota nie zając 😂😂😂
No i sprowokowałaś!
Ja najbardziej cieszyłam się nie tyle z sali, co z parku na terenie sali, gdzie mieliśmy ślub plenerowy. Pięknie tam było! A później zrobiliśmy tam nad stawem na spontanie kilka ujęć sesji plenerowej, jak już zachodziło słońce. Musieliśmy zmieniać salę na 3 miesiące przed weselem i na dobre nam to wyszło. Ładniej i taniej :D

Załączniki

• ślub.png
    ślub.png
    270 KB · Wyświetleń: 96
Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️
Co ty tak długo robiłaś? Ja jak muszę siedzieć dłużej jak godzinę to cierpię XD

esu co Ty robisz tyle godzin? :O
Ja siedzę u fryzjera 15 minut 😂 😂 bo tylko końcówki podcinam.
Nie farbuje już jakiś czas

Ja zwykle tak 4h ;)

bądź co bądź w mojej opini nawet jeśli to krwawienie wygląda jak okres to okresem nie jest - okres jest kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest usuwana z organizmu, a w Twoim przypadku nie miało to miejsca. Więc owszem, zdarzają się plamienia i krwawienia w ciąży z róznych przyczyn ale w dlaszym ciągu nie są one miesiączką.
Jasne dlatego pisze w „” :)

reklama
Do góry