reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️

Ja max półtora godziny i mnie trafia 😅

reklama
bądź co bądź w mojej opini nawet jeśli to krwawienie wygląda jak okres to okresem nie jest - okres jest kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest usuwana z organizmu, a w Twoim przypadku nie miało to miejsca. Więc owszem, zdarzają się plamienia i krwawienia w ciąży z róznych przyczyn ale w dlaszym ciągu nie są one miesiączką.
Plus definicja - to nie do
Końca to co piszesz. Kobiety w cyklach bezowulacyjnych także miesiączkują. Okres to po prostu złuszczanie endometrium.

No i sprowokowałaś!
Ja najbardziej cieszyłam się nie tyle z sali, co z parku na terenie sali, gdzie mieliśmy ślub plenerowy. Pięknie tam było! A później zrobiliśmy tam nad stawem na spontanie kilka ujęć sesji plenerowej, jak już zachodziło słońce. Musieliśmy zmieniać salę na 3 miesiące przed weselem i na dobre nam to wyszło. Ładniej i taniej :D
ale piękne włosy <3

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️
Tja, ja siedzi 3-4h i wychodze o 400zl biedniejsza...
Zachciało mi się blondu

Tja, ja siedzi 3-4h i wychodze o 400zl biedniejsza...
Zachciało mi się blondu

Ja tez na blond się robię, bo naturalnie to mam taki ni to blond ni brąz, ale tak mnie mierzi siedzenie u fryzjera, ze od jakiegoś czasu nosze się z wizją skończenia z farbowaniem, ale jestem przerażona jak będę wyglądać z odrostami 😂

Ja tez na blond się robię, bo naturalnie to mam taki ni to blond ni brąz, ale tak mnie mierzi siedzenie u fryzjera, ze od jakiegoś czasu nosze się z wizją skończenia z farbowaniem, ale jestem przerażona jak będę wyglądać z odrostami 😂
to ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda

Ja też miałam ślub w ogrodzie! 😁 I to 1 października 😝 Przy ślubie cywilnym jest to super opcja, bo można mieć super ceremonię 😁 Miałam też swoją świtę, bo córka i chrześnicą sypały kwiatki, syn przynosił obrączki a siostrzeniec niósł tabliczkę z napisem „Wujku idzie miłość Twojego życia”, a mama prowadziła mnie do „ołtarza” 😍 I dzieci wcale nie muszą być malutkie do takich ról 😂

ale piękne włosy <3
Dzięki!
Ja też miałam ślub w ogrodzie! 😁 I to 1 października 😝 Przy ślubie cywilnym jest to super opcja, bo można mieć super ceremonię 😁 Miałam też swoją świtę, bo córka i chrześnicą sypały kwiatki, syn przynosił obrączki a siostrzeniec niósł tabliczkę z napisem „Wujku idzie miłość Twojego życia”, a mama prowadziła mnie do „ołtarza” 😍 I dzieci wcale nie muszą być malutkie do takich ról 😂
Dokładnie, można to sobie pięknie zorganizować. Sam urząd pozostawiałby dla mnie pewien niedosyt

to ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda
Mi robi taki a la balejaz (nie wiem ja to poprawnie napisać 😅) wiec nawet jak mi się robi odrost to spoko to wygląda- chodzę raz na pol roku.
Opowiem wam historie mojego życia... jak przeszlam na blond to musialm zrobic mega rozjaśnianie. Chwile pozniej poznałam mojego obecnego męża- i po 2 tygodniach pojechałam na tripa do Tajlandi ze znajomymi. Po 4 tygodniach jak wróciłam moje włosy byly koszmarne - slonce zrobilo sieczkę. A bylam z nim umowiona na randkę. Fryzjer nie mial terminu. Wiec co zrobilam? Poszlam do rosmana kupilam farby blond które dobrze wyglądały na pudełku i zawołałam przyjaciółkę na farbowanie.
Powiem tak - nie róbcie tego.... skonczylam z włosami żółtymi jak kurczak i wypalonymi... przez 2 lata z tego wychodziłam, włosy mi garściami wypadały. W sumie teraz od niedawna zaczęły dopiero wyglądać jak wcześniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi robi taki a la balejaz (nie wiem ja to poprawnie napisać 😅) wiec nawet jak mi się robi odrost to spoko to wygląda- chodzę raz na pol roku.
Opowiem wam historie mojego życia... jak przeszlam na blond to musialm zrobic mega rozjaśnianie. Chwile pozniej poznałam mojego obecnego męża- i po 2 tygodniach pojechałam na trupa do Tajlandi ze znajomymi. Po 4 tygodniach jak wróciłam moje włosy byly koszmarne - slonce zrobilo sieczkę. A bylam z nim umowiona na randkę. Fryzjer nie mial terminu. Wiec co zrobilam? Poszlam do rosmana kupilam farby blond które dobrze wyglądały na pudełku i zawołałam przyjaciółkę na farbowanie.
Powiem tak - nie róbcie tego.... skonczylam z włosami żółtymi jak kurczak i wypalonymi... przez 2 lata z tego wychodziłam, włosy mi garściami wypadały. W sumie teraz od niedawna zaczęły dopiero wyglądać jak wcześniej.
ja sie kiedyś pofarbowałam na kasztan, a wyszedł prawie czarny. Toteż licealna ja zmywała to Vanishem. Mimo, że moim włosom nic się nie stalo, nie polecam.
PS. nie zmyło się

Do góry