reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Etam, robota nie zając 😂😂😂
No i sprowokowałaś!
Ja najbardziej cieszyłam się nie tyle z sali, co z parku na terenie sali, gdzie mieliśmy ślub plenerowy. Pięknie tam było! A później zrobiliśmy tam nad stawem na spontanie kilka ujęć sesji plenerowej, jak już zachodziło słońce. Musieliśmy zmieniać salę na 3 miesiące przed weselem i na dobre nam to wyszło. Ładniej i taniej :D

Załączniki

• ślub.png
    ślub.png
    270 KB · Wyświetleń: 88
Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️
Co ty tak długo robiłaś? Ja jak muszę siedzieć dłużej jak godzinę to cierpię XD

esu co Ty robisz tyle godzin? :O
Ja siedzę u fryzjera 15 minut 😂 😂 bo tylko końcówki podcinam.
Nie farbuje już jakiś czas

Ja zwykle tak 4h ;)

bądź co bądź w mojej opini nawet jeśli to krwawienie wygląda jak okres to okresem nie jest - okres jest kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest usuwana z organizmu, a w Twoim przypadku nie miało to miejsca. Więc owszem, zdarzają się plamienia i krwawienia w ciąży z róznych przyczyn ale w dlaszym ciągu nie są one miesiączką.
Jasne dlatego pisze w „” :)

reklama
Do góry