reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Witaj, czy moge Cie dopytac w jaki sposob schodzilas z dawki 5mg na 2mg encortonu w jednym cyklu? Czy powiedzmy ze od 11dc do 24dc dawka 5mg a od 25dc do miesiaczki 2mg?
Dokładnie tak, bierzesz całą dawkę, później kilka dni pół dawki i dopiero odstawiasz całkowicie. Dni cyklu itd konkretnie wskazane przez lekarza.

reklama
Hej dziewczyny, pewnie trochę nie w temacie ale szukam dziewczyn które maja doświadczenie z nuvaring. czy któraś z Was miała moze podobna sytuacje. A mianowicie jestem na pierwszym krążku, który zaaplikowała m 8 dnia cyklu. Gin powiedział ze na usg nie widzi śladów jajeczkowania i ze mogę spokojnie założyć, dodam ze mam długie miesiaczki. Powiedział nawet ze będzie dzialal zaraz za dwa dni. Dodam ze jest to mega doświadczony i znany gin w dużym mieście. Doczekałam jednak ze stosunkiem 8 dni. Ale jednak mam teraz wątpliwości bo gdzie nie przeczytam to jest napisane ze maks do 5 dnia cyklu należy założyć krążek i stosować 7 dni dodatkowe zabezpieczenie. Żałuje ze go posłuchałam ale tez dziwi mnie ze tak mi powiedział…. Czy komuś zdarzyło się założyć krążek później niż 5 dzień cyklu?

Hej dziewczyny, pewnie trochę nie w temacie ale szukam dziewczyn które maja doświadczenie z nuvaring. czy któraś z Was miała moze podobna sytuacje. A mianowicie jestem na pierwszym krążku, który zaaplikowała m 8 dnia cyklu. Gin powiedział ze na usg nie widzi śladów jajeczkowania i ze mogę spokojnie założyć, dodam ze mam długie miesiaczki. Powiedział nawet ze będzie dzialal zaraz za dwa dni. Dodam ze jest to mega doświadczony i znany gin w dużym mieście. Doczekałam jednak ze stosunkiem 8 dni. Ale jednak mam teraz wątpliwości bo gdzie nie przeczytam to jest napisane ze maks do 5 dnia cyklu należy założyć krążek i stosować 7 dni dodatkowe zabezpieczenie. Żałuje ze go posłuchałam ale tez dziwi mnie ze tak mi powiedział…. Czy komuś zdarzyło się założyć krążek później niż 5 dzień cyklu?
Hej, jesteś na grupie, gdzie dziewczyny latami uprawiają seks bez zabezpieczenia, żeby być w ciąży a pytasz o antykoncepcję? ;)

Hej, jesteś na grupie, gdzie dziewczyny latami uprawiają seks bez zabezpieczenia, żeby być w ciąży a pytasz o antykoncepcję? ;)
Zapytałam bo widziałam ze któraś pisała ze stara się o dziecko po krazku. Ciężko znaleść wątek odpowiedni. Może po prostu ktoś ma jakieś doświadczenia. Sorki z gory za zamieszanie😉

reklama
Hej dziewczyny staramy się z mężem już 2 rok o 2 dziecko i nic dzisiaj odebrałam wyniki AMH czy może któraś wie czy one są dobre czy nie zbyt dobre lekarz dopiero w piątek wiek 28 lat.

Załączniki

• IMG_20230411_155614.jpg
    IMG_20230411_155614.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 88
Do góry