Wezu
Fanka BB :)
Piękna!Moja sala weselna Zobacz załącznik 1415862Zobacz załącznik 1415863
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna!Moja sala weselna Zobacz załącznik 1415862Zobacz załącznik 1415863
Etam, robota nie zającJak zwykle będziecie gadać o ślubach i weselach (kocham te tematy!), jak ja mam najwięcej roboty. Jesteście bezlitosne
No i sprowokowałaś!Etam, robota nie zając
Co ty tak długo robiłaś? Ja jak muszę siedzieć dłużej jak godzinę to cierpię XDJa tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady
A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?! ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu
esu co Ty robisz tyle godzin? :OJa tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady
A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?! ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu
Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady
Jasne dlatego pisze w „”bądź co bądź w mojej opini nawet jeśli to krwawienie wygląda jak okres to okresem nie jest - okres jest kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest usuwana z organizmu, a w Twoim przypadku nie miało to miejsca. Więc owszem, zdarzają się plamienia i krwawienia w ciąży z róznych przyczyn ale w dlaszym ciągu nie są one miesiączką.