reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Mój test owu z przed chwili. Beta koło 12 była 12.8 😆
Owulaka tez mam takiego, ale ciazowy coś szwankuje 🤣

20220702_220102_001.jpg

reklama
Hehe tak jakoś mi wyobraźnia podziałała jak pomyślałam o Lady czy o Moonstone 😆

@LadyCaro talent nie, prędzej pomysł. Ja to rysuje w edytorze grafiki w telefonie, palcem. Czasem coś źle kliknę i obrazek trafia szlag 😆 tu making of Moonstone:
Zobacz załącznik 1420078
Zapisywałam sobie co chwilę bo sylwetkę rysowałam chyba z 10x 🙈
Palcem takie cuda 😱❤️

Hehe tak jakoś mi wyobraźnia podziałała jak pomyślałam o Lady czy o Moonstone 😆

@LadyCaro talent nie, prędzej pomysł. Ja to rysuje w edytorze grafiki w telefonie, palcem. Czasem coś źle kliknę i obrazek trafia szlag 😆 tu making of Moonstone:
Zobacz załącznik 1420078
Zapisywałam sobie co chwilę bo sylwetkę rysowałam chyba z 10x 🙈
może ale trzeba mieć super wyobraźnie, bo to nie są obrazki z dupy. I mój serio uważam, ze jest super i serio klinkęłam niechcay! Bo jak już wiecie biegałam za kanapami i w miedzyczasie tylko czytałam :D

taki mam zamiar szczerze mówiąc :D ale po prostu wiedząc, ze nie zachodzę w ciążę szkoda mi marnować klejne miesiące...

Ja na tej samej zasadzie byłam już na rozmowie i od września biore dodatkowe godziny w innej pracy. I nie ma we mnie lęku, ze o matko pewnie zajdę i co ja powiem 😂 dwa lata myśleliśmy, ze wpadniemy, teraz przeszło dwa lata się leczymy echo, wiec raczej mi nie grozi zaciążenie 😅

reklama
Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
My kupiliśmy, na kredyt ale niestety nie mieliśmy innej opcji. Wynajmowanie w Warszawie czy we Wrocławiu to jak dla mnie tragedia - ceny kosmos i mieszkania zagracone starymi meblami właścicieli.
Pomimo, że rata rośnie jak szalona to nadal nie żałuje. Liczę, że po remoncie będziemy spłacać szybciej i jakoś to będzie :) my na szczęście wzięliśmy dość „mały” kredyt jak na obecne czasy i nie jest on pod kurek :)

Do góry