reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ej kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz?🤣 rozkmina i wtf czemu tak...

A jestem po owu 8/7dni
Temu tak perełko bo poziom lh sie waha :* o niczym to nie świadczy. O braku ciazy również :D ale jesli okaze sie, ze jestes w ciąży czego Ci życzę, to proszę nie rozgłaszać potem ze owulaki wykrywaja ciążę bo to czysty przypadek :D

Ej kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz?🤣 rozkmina i wtf czemu tak...

A jestem po owu 8/7dni
A kiedy bedzie testowanko testem ciazowym? 😁😁

Temu tak perełko bo poziom lh sie waha :* o niczym to nie świadczy. O braku ciazy również :D ale jesli okaze sie, ze jestes w ciąży czego Ci życzę, to proszę nie rozgłaszać potem ze owulaki wykrywaja ciążę bo to czysty przypadek :D
O to jest myśl! Dzieki bardzo za rozjasnienie umyslu😁 będę się chwalić bo mi by wyszedł a @Moonstone nie😁😁😁

reklama
Do góry