krasulkaa
Fanka BB :)
Z pewnością bo nie sluza do wykrywania ciąży ale taka mam rozkmineMi w ciąży wychodziły ujemne owulaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pewnością bo nie sluza do wykrywania ciąży ale taka mam rozkmineMi w ciąży wychodziły ujemne owulaki
Temu tak perełko bo poziom lh sie waha :* o niczym to nie świadczy. O braku ciazy również ale jesli okaze sie, ze jestes w ciąży czego Ci życzę, to proszę nie rozgłaszać potem ze owulaki wykrywaja ciążę bo to czysty przypadekEj kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz? rozkmina i wtf czemu tak...
A jestem po owu 8/7dni
Dla mnie to możemy nawet na 1 strone wstawić, uwielbiam beke z siebie xDDobrze ze zrobilam screena to będzie dla tych co przegapili
Ja miałam najbardziej pozytywne owulaki na świecie w trakcie mojej krótkiej przygody z ciążąMi w ciąży wychodziły ujemne owulaki
A kiedy bedzie testowanko testem ciazowym?Ej kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz? rozkmina i wtf czemu tak...
A jestem po owu 8/7dni
O to jest myśl! Dzieki bardzo za rozjasnienie umyslu będę się chwalić bo mi by wyszedł a @Moonstone nieTemu tak perełko bo poziom lh sie waha :* o niczym to nie świadczy. O braku ciazy również ale jesli okaze sie, ze jestes w ciąży czego Ci życzę, to proszę nie rozgłaszać potem ze owulaki wykrywaja ciążę bo to czysty przypadek
@Jula19 też miała negatyw i zdaje się, że @pluto_nova XDO to jest myśl! Dzieki bardzo za rozjasnienie umyslu będę się chwalić bo mi by wyszedł a @Moonstone nie
Szkoda ze już nie mam bo bym wam siknelaMi wczoraj na owu wyszły dwie mocne krechy, nie pikowe ale mocne. Aż sobie sikne teraz z ciekawości
Tak!Ale że 5te bez windy ?