Mmiiaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Palcem takie cudaHehe tak jakoś mi wyobraźnia podziałała jak pomyślałam o Lady czy o Moonstone
@LadyCaro talent nie, prędzej pomysł. Ja to rysuje w edytorze grafiki w telefonie, palcem. Czasem coś źle kliknę i obrazek trafia szlag tu making of Moonstone:
Zobacz załącznik 1420078
Zapisywałam sobie co chwilę bo sylwetkę rysowałam chyba z 10x
my dostaliśmy dom od rodziców, który wyremontowalismy.Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
może ale trzeba mieć super wyobraźnie, bo to nie są obrazki z dupy. I mój serio uważam, ze jest super i serio klinkęłam niechcay! Bo jak już wiecie biegałam za kanapami i w miedzyczasie tylko czytałamHehe tak jakoś mi wyobraźnia podziałała jak pomyślałam o Lady czy o Moonstone
@LadyCaro talent nie, prędzej pomysł. Ja to rysuje w edytorze grafiki w telefonie, palcem. Czasem coś źle kliknę i obrazek trafia szlag tu making of Moonstone:
Zobacz załącznik 1420078
Zapisywałam sobie co chwilę bo sylwetkę rysowałam chyba z 10x
coś ty, to moj owulak w ciąży@Jula19 też miała negatyw i zdaje się, że @pluto_nova XD
W aplikacji nie mogłam dodać zdjęcia.@Jula19 też miała negatyw i zdaje się, że @pluto_nova XD
Ja mam jeszcze zapas to jutro też sprawdzę co wyjdzieSzkoda ze już nie mam bo bym wam siknela
taki mam zamiar szczerze mówiąc ale po prostu wiedząc, ze nie zachodzę w ciążę szkoda mi marnować klejne miesiące...
My kupiliśmy, na kredyt ale niestety nie mieliśmy innej opcji. Wynajmowanie w Warszawie czy we Wrocławiu to jak dla mnie tragedia - ceny kosmos i mieszkania zagracone starymi meblami właścicieli.Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?