Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak, ja też moge siedziec na chacie ale wlosy maja czyste byćno ja mam to samo. Moge z domu nosa nawet nie wystawić ale co drugi dzień muszą być umyte i koniec.
Ja tez najpierw pocisnełam weekend a potem od poniedziałku zaczęłam
Jedna na noc ?Siofor sr 750
Też od tego zaczynałam po miesiącu dostałam 1000 i lecimy z tym koksem do dzisiajSiofor sr 750
SiJedna na noc ?
Ja mialam 850 podzielone na połowę rano I połowę wieczorem. Ostatnio mi chciała zwiekszych na 850 rano i 850 wieczorem ale po tygodniu się poddałam bo się mega źle czułam i kazała mi narazie wrocic do poprzedniego dawkowania. Mam zrobić jeszcze jedno podejście z 850 rano i połówką wieczorem, może tak mi się uda. Ale teraz wakajki i wogole wiec zwiększę po wakacjach
Ale ta wersja SR jest lepiej tolerowana i ma mniejsze efekty uboczneJa mialam 850 podzielone na połowę rano I połowę wieczorem. Ostatnio mi chciała zwiekszych na 850 rano i 850 wieczorem ale po tygodniu się poddałam bo się mega źle czułam i kazała mi narazie wrocic do poprzedniego dawkowania. Mam zrobić jeszcze jedno podejście z 850 rano i połówką wieczorem, może tak mi się uda. Ale teraz wakajki i wogole wiec zwiększę po wakacjach