reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

o dzisiaj nie tak szybko. Właśnie siedzę wykapana z mokrymi włosami. Też muszę wysuszyć. Niestety nie dalam rady się wcześniej wykąpać bo u mnie jest tak słabe cisnienie że nie byłabym w stanie tymi siuskami się spłukać. Ja chodząc do pracy mylam codziennie. Teraz robię to co drugi dzień i jak mam je myć to tak mi się nie chce. I w sumie nie musiałabym tego robić skoro siedzę w domu. Tłuste włosy po prostu maja na mnie zły wplyw. Nie lubię i tyle. Więc jeśli ktoś myje raz w tygodniu pełen podziw 😉 ja mam bardzo rzadkie włosy. Jak zaczęłam brać metę to podczas mycia ja byłam przerażona ile mi zostawało w wannie. Teraz od jakichs dwóch tygodni to się uspokoiło i nie wiem w sumie dlaczego. Cieszy mnie to oczywiście bo marzą mi się gęste włosy.
Nie chce żeby mi na mecie hery wypadly :o

reklama
Laski to ja mam głupie pytanie, niedawno był temat szyjki i gmerania w naszych Kaśkach ( z góry przepraszam, jeśli któraś imienniczka) i chodzi mi o śluz/wydzielinę w środku i wyżej przy szyjce, u mnie biała, dość gęsta, bezwonna i tak odkąd łykam tego wiesiołka, ten płodny jak białko jaja mam rzadziej. Jak to u Was jest??

o dzisiaj nie tak szybko. Właśnie siedzę wykapana z mokrymi włosami. Też muszę wysuszyć. Niestety nie dalam rady się wcześniej wykąpać bo u mnie jest tak słabe cisnienie że nie byłabym w stanie tymi siuskami się spłukać. Ja chodząc do pracy mylam codziennie. Teraz robię to co drugi dzień i jak mam je myć to tak mi się nie chce. I w sumie nie musiałabym tego robić skoro siedzę w domu. Tłuste włosy po prostu maja na mnie zły wplyw. Nie lubię i tyle. Więc jeśli ktoś myje raz w tygodniu pełen podziw 😉 ja mam bardzo rzadkie włosy. Jak zaczęłam brać metę to podczas mycia ja byłam przerażona ile mi zostawało w wannie. Teraz od jakichs dwóch tygodni to się uspokoiło i nie wiem w sumie dlaczego. Cieszy mnie to oczywiście bo marzą mi się gęste włosy.
Ja mam bardzo długie i gęste a jak pracowałam normalnie myłam codziennie, teraz przy zdalnej czasem przetrzymuję i myję co dwa dni. Czasem myję samą nasadę głowy grzywka itd co się szybko przetłuszcza. Ja też nie znoszę tłustych włosów u siebie i widzę, że są nieświeże i czuje się wtedy taka brudna 😂😂

Laski to ja mam głupie pytanie, niedawno był temat szyjki i gmerania w naszych Kaśkach ( z góry przepraszam, jeśli któraś imienniczka) i chodzi mi o śluz/wydzielinę w środku i wyżej przy szyjce, u mnie biała, dość gęsta, bezwonna i tak odkąd łykam tego wiesiołka, ten płodny jak białko jaja mam rzadziej. Jak to u Was jest??
Ja brałam Wieśka tylko 2 cykle i też to zauważyłam, że zamiast mieć więcej glutów to miałam mniej tych typowych jak białko jaja🤔 ale dziewczyny mówiły, że może być tam wewnątrz.
A teraz odstawiłam i już znowu mam gluty jak ślimak xD

Ja mam bardzo długie i gęste a jak pracowałam normalnie myłam codziennie, teraz przy zdalnej czasem przetrzymuję i myję co dwa dni. Czasem myję samą nasadę głowy grzywka itd co się szybko przetłuszcza. Ja też nie znoszę tłustych włosów u siebie i widzę, że są nieświeże i czuje się wtedy taka brudna 😂😂
no ja mam to samo. Moge z domu nosa nawet nie wystawić ale co drugi dzień muszą być umyte i koniec.

reklama
Do góry