reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Nie popadaj w paranoje. Ale unikaj gorących ziemniaków. Już lepsze letnie 😁 ja jem wszytsko normalnie, jedyne co to dodaje do wszystkiego warzywa 😁 jak mam ochotę ma lejsiki to też zjadam ale mniej niż zwykle 🤣🤣
Ja zawsze jem dużo warzyw, bo kocham, a slodyczy i czipsow prawie nie jem. Może jak bede brać ta mete nie bedzie tak zle

reklama
Ja też nie wyobrażam sobie lata np bez lodów. Jem codziennie. A mimo to chudnę. Tylko stosuje taką zasadę, że loda zjem zaraz po obiedzie. Nie pół godziny później, tylko zaraz po. Żeby mój organizm nie potraktował tego jako nowego posiłku. I w ten sposób jest niższy wyrzut insuliny po zjedzeniu.
Ogólnie teraz jem już wszystko, niestety znowu, ale tak jak @Bibi89 pisze wszędzie staram się wrzucać jak najwięcej warzyw. I nie podjadam między posiłkami.
Nawet jednej truskawki nie zjem pomiędzy. Robię przerwę między posiłkami ok 3h.

I pochwalę wam się. Dzisiaj zważyłam się u gina i mam - 6kg🥰
No ja ogólnie tez raczej nie podjadam. Raczej..

Ja podziwiam kazda z osobna ktora potrafi trzymać się diet. Ja z moja waga piorkowa nigdy nie musialam isc na dietę zeby schudnąć, ale pare razy wymyśliłam sobie ze przejdę na dietę oczyszczającą, ostatnio Dąbrowskiej.
Kurde... 3 dni wytrzymałam. I każdego wieczoru myslalam tylko o jedzeniu. Kawałek chleba mi się marzyl... czekolada...

Ej ale powiem Wam że dostalam nowego wiatru w żagle. Nie tak powinien reagować czlowiek, u ktorego diagnozuje sie schorzenia i ma wizje wizyty i zabiegu w szpitalu :D ale jednak... coś jest. Może to dobry trop?
Bo to nadzieja ze coś można wyleczyć i może wtedy się uda :) ja tez się najbardziej cieszyłam z wizyt na których lekarzowi cos nie pasowało.

Nie popadaj w paranoje. Ale unikaj gorących ziemniaków. Już lepsze letnie 😁 ja jem wszytsko normalnie, jedyne co to dodaje do wszystkiego warzywa 😁 jak mam ochotę ma lejsiki to też zjadam ale mniej niż zwykle 🤣🤣
Przepraszam, ze tak wtrącę. Co to znaczy mniej lejsikow ? Jak to wyglada ? Jak to działa ? Mała paczka czy jak ? Tez chce wiedzieć!

reklama
Do góry