reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Ja uwielbiam czosnek walę go wszędzie a w postaci surowej jest potężną bronią. Moje dzieci nie lubią więc podaje w kapsułkach.
Tak to prawda. Waliłam go w kanapki przy infekcjach. Po całym ząbku pokrojonym na plasterki na sniadanie i ta sama dawka na kolacje...pomagało. Poza tym Lubie czosnek dodany do potraw.

Anieok mam na imie Ania, mieszkam w małym mieście na Podkarpaciu. Mam do października jeszcze 29lat :p W domu mam troje urwisow. 7letniego Michała, 3letnia Zosie i prawie 2 letnią Julke. I mam nadzieje że to nie koniec :)

Dzień dobry. Wróciłam z urlopów i widze ze zmiany nastąpiły.

Anieok mam na imie Ania, mieszkam w małym mieście na Podkarpaciu. Mam do października jeszcze 29lat [emoji14] W domu mam troje urwisow. 7letniego Michała, 3letnia Zosie i prawie 2 letnią Julke. I mam nadzieje że to nie koniec :)

Dzień dobry. Wróciłam z urlopów i widze ze zmiany nastąpiły.
...jeśli o tym marzysz to tego Tobie zyczymy[emoji4]
Miłego dzionka dziewczyny[emoji6]

Ja uwielbiam czosnek walę go wszędzie a w postaci surowej jest potężną bronią. Moje dzieci nie lubią więc podaje w kapsułkach.
Ja tez lubie czosnek, ale dopiero od kilku lat jem go regularnie jako dadatek do wielu potraw i to dzieki mojemu mezowi, pasjonatowi gotowania, ktory pokazal mi, ze wszystko jest smaczne, trzeba tylko odpowiednio cos doprawic i przyrzadzic :)
Bo jak bylam dzieckiem, moja mama podawala nam codziennie zabek czosnku "na sucho" - raz dwa podryzc i polknac. I mialam uraz.

Halszka daj znać jak zareagowali ;) w którym jesteś tygodniu?

Też Wam smutno że wakacje się kończą? Ja z moimi siedzę 3 miesiące w domu (w czerwcu chorowali więc w przedszkolu syn był 5 dni) i jak sobie pomyślę że idą zaraz do przedszkola i to oboje (!) To mi tak jakos smutno. Chociaż będę z najmłodszym w domu jakoś tak dziwnie będzie przywzyczaic się do tej ciszy..

reklama
Halszka daj znać jak zareagowali ;) w którym jesteś tygodniu?

Też Wam smutno że wakacje się kończą? Ja z moimi siedzę 3 miesiące w domu (w czerwcu chorowali więc w przedszkolu syn był 5 dni) i jak sobie pomyślę że idą zaraz do przedszkola i to oboje (!) To mi tak jakos smutno. Chociaż będę z najmłodszym w domu jakoś tak dziwnie będzie przywzyczaic się do tej ciszy..

Na pewno zdam relację :-D

Zatem dla mnie wakacje się skończyły kilka dni temu, gdyż wróciłam do pracy i jestem połowicznie w domu i w biurze. Zależy co muszę zrobić.
Jeśli chodzi o przedszkole - to mi smutno jedynie, że George zostanie. Edward i George zawsze byli nierozłączni I teraz tak smutno.

Jeśli chodzi o tydzień, to za moment zacznę 12.

Do góry