reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
oto on Renee
KISIEL MLECZNY
od 7ms.
6 miarek mleka
180 ml wody
8g mąki ziemniaczanej
1/2 żółtka
  • w butelce rozmieszaj mleko tak w 120ml wody
  • 60ml zagotuj, dodaj mąkę i żółtko
  • ostudź i dodaj do mleka
  • Wymieszaj!!!
Gotowe!!!
ja zrobiłam Mai mniejszą porcję tak na 120ml, no i mąki dałam łyżeczkę.

Dzikidzik- dzięki wielkie za pomysł z pakowaniem zupek do słoiczków i zagotowywaniem ich:-) :-) :-) suuuuuuuuuuuuuper sprawa, mam więcej czasu.Przychodzę ze spaceru i wyciągam słoik zupki z lodówki, podgrzewam i po sprawie.:-) mam pytanie od kiedy ten kisiel można podawać, od którego miesiąca????? Bo chba ściągne przepis:tak: .A to Maciek zajada się zupkami i jabuszkiem, śmiesznie otwiera dziubek do amm.:-)

Dzikidzik Tak Maciek urodził się 29 września ,faktycznie ten suwaczek jest jakiś oszukańczy:-( , musze go naprawić tylko jeszcze nie wiem jak?

mju- dzięki:-) . Nie wiem co mu jest zjadł gęstą kaszkę i normalnie powinien trochę pospać a on budzi się co godzine?????????:-(

reklama
Do góry