reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Patrycja ja tak:7 mleko, 9 deserek,10 soczek,przed 12 mleko,14 zupka ,przed 16 herbatka,17 mleko,19 deserek,20 mleko,22 mleko z kaszka,3 lub 5 mleko z kaszka.Mniejwiecej tak to wyglada.Jak narazie wszystko nowe jej smakuje,wczoraj zupka jarzynowa Gerbera.

reklama
Byłam dzisiaj na zakupach i wydałam 150zł na słoiczki.... Ale mam zapas chyba na miesiąc... Wszystko już po 5 miesiącu bo jutro kończymy...

:-) Madzia pl, mam pytanie karmisz Małego piersią
icon5.gif
,od kiedy dajesz mu coś innego niż cyca
icon5.gif

Zuzia miala dzis na obiafek ziemniaczka z maselkiem. :-D Smakowal Jej bardzo. :tak: :-D A do popicia dostala soczek z BoboVity - soczyste jablka z winogronami. :tak: Mniam,jaka pychota! :-D :tak:

O 14 Pati dostała zupkę,zjadła.Pośmiała się.Przełorzyłam ją na kocyk,poleżała.Moja mama ją wzieła na ręce potrzymała trochę i jak położyła rozległ się wrzask:szok::no::no::no:.Pierwszy raz tak krzyczała.20 min uspakajania ,noszeniambujania i nic.:no:Wziełam ją Zaczełam do niej mówic uspokoiła się dałam pic nie chciała lub mogła przełknąc i znowu ryk.Poklepałam ją po plecach odbiło się 3 razy zupką i spokój na 15 min.Potem znowu płacz kiedy tylko chciała przełknąc ślinę.:no: 10min.bujaniu śpi teraz.Niewiem odczego to może byc.Jakby coś w gardziołku przeszkadzało jej przełykac.Mam nadzieję że jak się obudzi będzie już dobrze.Miała tak któraś z was?

:-) Madzia pl, mam pytanie karmisz Małego piersią
icon5.gif
,od kiedy dajesz mu coś innego niż cyca
icon5.gif

madziag piersią nie karmię już 2 miesiące, niestety:-(
a nowości zaczęłam wprowadzać przed rozpoczęciem 3 miesiąca. Najpierw jabłko,potem marcheweczka. Kompocik z jabłuszka Adaś pił jak miał 5 tygodni a tarte jabłuszko zwykłe, nie ze słoiczka dostał jak miał 2 miesiące.

MArgolis to jest deserek jablko i winogrona z kleikiem ryzowym z serii OWoce& Zboza dla dzieci od 5 miesiaca wiec nie jest za wszesnie

Dzikdzik,tak,jak skonczy 4 miesiac. :tak:

A Zuzia na podwieczorek zjadla dzis pol banana,a pozniej zagryzla to biszkoptem - jego tez pol zjadla - Moj Lakomczuszek,hihi. :-D :tak:

reklama
Do góry